Γ’ Εθνική: Έφερε “γούρι” στον Ορφέα Ξάνθης και “γκαντεμιά” στην Νάουσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

 

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ορφέας Ξάνθης στην Νάουσα, που την Κυριακή του Θωμά κάθε χρόνο τιμά τη μνήμη των 1241 Ναουσαίων που σφαγιάστηκαν, όταν η πόλη της Νάουσας έπεσε το 1822 καθώς επίσης και την 195η επέτειος του Ολοκαυτώματος της πόλεως.

Στην πολη βρέθηκε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που παρακολούθησε την παρέλαση που αν και δεν βρεθηκε στο δημοτικό στάδιο Νάουσας έφερε “γουρί” στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που πέτυχε την τέταρτη εκτός εδρας νίκη της στο πρωτάθλημα και “γκαντεμιά” στην Νάουσα όπως έλεγαν από νωρίς στην πόλη της Ημαθίας.

Στα του αγώνα που ήταν πολύ όμορφος με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις 2 εστίες ιδίως στην αρχή του, ο Ορφέας Ξάνθης σταθερός στο πλάνο του Μπάμπη Χατζημεστή με προσήλωση στην άμυνα και “φαρμάκι” αντεπιθεσεις σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήρε ένα καλό ακόμα εκτός εδρας αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Νάουσας που αγωνίστηκε χωρίς τον “αδειούχο” Κώστα Καπετάνο διαμαρτυρήθηκε έντονα για γκολ του Σαμαροπουλου που καταλογίστηκε ως οφσαιντ και ακυρώθηκε και έχασε καποιες ευκαιρίες με τον δραστήριο Παντζαρτζίδη στο 8′ και στο 22′, ενω και Ο Ορφέας είχε τις ευκαιρίες με τον Τορομανίδη στο 10′ και τον Καραγκιόζη στο 12′ της συνάντησης. Ωστόσο ο Ορφέας όπως το συνηθίζει από στημένη φάση πέτυχε το πρώτο του τέρμα όταν ο πορτιέρο Γρηγοριάδης δεν συγκράτησε την μπαλα και ο Χαλήλ Ιμπραημ από κοντα άνοιξε το σκορ (φώτο inaoussa.gr).

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και η ομάδα της Νάουσας πίεσε για την ισοφάριση έχοντας φλύαρη υπεροχή. Έτσι ο Ορφέας που έχει περάσει και από δύσκολες εδρες όπως αυτη της Καλαμαριά στο 79′ καθαρισε το παιχνίδι με πολύ όμορφο πλασαριστό σουτ του Βασίλη Καραγκίοζη με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με τους γηπεδούχους να τελειωνουν με 10 πάικτες αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κασμερίδης.

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Κασμερίδης, Ζούρκος, Νύρλας, Περηφανόπουλος, Παντζαρτζίδης Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Τουφας, Χατζόπουλος, Μουρίκι

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Λαζαρίδης, Τζαμπάζ, Χ. Θεοδωρίδης, Χαλίλ, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μπουντακίδης, Β. Καραγκιόζης, Μελισσόπουλος, Τορομανίδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ