Γ’ Εθνική: Άξιζε κάτι καλύτερο στη Χαλάστρα η Δόξα Προσκυνητών που γνώρισε την ήττα από τον Καμπανιακό

 

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στη Χαλάστρα από τον Καμπανιακό η Δόξα Προσκυνητών. Η ομάδα της Ροδόπης είχε ένα πολύ καλό δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο πίεσε και έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως στο σημείο εκείνο δέχθηκε το πρώτο γκολ, το οποίο έκρινε, εν πολλοίς, και την αναμέτρηση.

Ο Καμπανιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 14′ είχε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν το σουτ του Προβατίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Περτσά. Η Δόξα από το σημείο εκείνο άρχισε να ανεβαίνει και μετά το 30′ είχε πέντε μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο λεπτό εκείνο το σουτ του Κατσαρού μπλόκαρε ο Παπουρτζής. Στο 32′ σουτ του Βασκου, έδιωξε ο Παπουρτσής σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του από τον Τρίχα ο Δραγανίδης σούταρε μόλις άουτ. Στο 38′ ήταν ο Κεϊτά αυτός που βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Καμπανιακού αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, όπως και ο Ιωαννίδης στο 41′.

Τελικά πριν προλάβει να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Στο 42′ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Μπάλιος γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά προς το ύψος του σημείου του πέναλτι και ο Στεφανίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περτσά κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τις δύο ομάδες να έχουν από κάποιες καλές προσπάθειες, που όμως δεν ανησύχησαν τους δύο τερματοφύλακες. Τελικά στο 82′ ο Καμπανιακός έκανε το τελικό 2-0, με τον Στεφανίδη να πασάρει στο Λεφίδη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Παπουρτζής, Κασαπίδης, Αριζάνης (70′ Αλμπάνης), Πανούσης, Ρακαβίνας, Ασλαμπάλογλου, Νικολόπουλος (73′ Τσιότσικας), Λεφίδης, Προβατίδης, Στεφανίδης (83′ Δαδάκος), Μπάλιος.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΥΤΩΝ: Περτσάς, Φουρκάν, Μόσχος (84′ Δημητριάδης), Λιβαδιώτης, Σιδηρόπουλος, Τρίχας, Κατσαρός, Δραγανίδης, Κεϊτά, Βάσκος, Ιωαννίδης (72′ Ανυφαντάκης).