Super League: Αποφασισμένοι και για την πρωτιά οι έφηβοι της Ξάνθης νίκησαν και τον Παναιτωλικό

 

Δυο μέρες μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ηρακλή στα Πηγαδια, το πρωί του Σαββάτου ταξίδεψαν στο Αγρίνιο, ώστε να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό και κατάφεραν να συνεχίσουν με νίκες παραμένοντας στην κορυφή.

Η «αρμάδα» του Κώστα Μπεδρελή, πέρασε σχετικά εύκολα από το Αγρίνιο, επικρατώντας επί του Παναιτωλικού, αφού μπορεί να κέρδισε με 0-2, αλλά έχασε και πολλές ευκαιρίες ακόμα για να σκοράρει και άλλα γκολ, με πιο χαρακτηριστικές αυτές των δύο σκόρερ Σουλεϊμάν και Ιωάννου, αλλά και του Μελιόπουλου.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ξάνθης πίεζε ψηλά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως οι ευκαιρίες της έβρισκαν «τοίχο» στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στην επανάληψη όμως με τα γκολ του Οκάν Σουλεϊμάν στο 60ο λεπτό και του Ιωάννου στο 85′ κατάφερε να αλώσει την έδρα του Παναιτωλικού και να βάλει για τα καλά πλώρη για την πρωτιά του Βόρειου ομίλου του πρωταθλήματος.

 

Μπορεί, λοιπόν, την Πέμπτη να πέρασαν στο φαϊναλ φορ του πρωταθλήματος Κ17, αλλά οι έφηβοι της Ξάνθης δεν αρκέστηκαν σε αυτό και συνέχισαν με νίκη σήμερα, επικρατώντας με 0-2 επί του Παναιτωλικού, για να διατηρηθούν και στην κορυφή του Βόρειου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League Κ17, με διαφορά 5 βαθμών από τον ΠΑΟΚ που βέβαια έχει και δύο λιγότερους αγώνες.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος (85′ Ισμέτ), Θεοφυλάκης, Θυμιάνης, Μελιόπουλος, Σουλεϊμάν, Γράβας (60′ Τσιλιγγίρης 80′ λ.τρ. Κιούπης), Ιωάννου, Γκατζόγιας (75′ Ποδάρας), Σπυριδωνίδης (70′ Κιολεϊδης).