Ντοκουμέντο: Στο παζάρι της Κομοτηνής μεταφέρθηκε η… μπουτίκ του Πανθρακικού

 

Από τα γραφεία της ομάδας στο Σαββατιάτικο παζάρι της Κομοτηνής το βασικό αξεσουάρ κάθε οπαδού του Πανθρακικού.

Το τελευταίο χρόνο τα γραφεία της ομάδας του Πανθρακικού μαζί με τη μπουτίκ της ομάδας που πωλούνταν φανέλες, κασκόλ, καπέλα και άλλα είδη με το σήμα της ομάδας, μεταφέρθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής, δίπλα στο καφέ των Παλαιμάχων.

Η αλήθεια είναι πως η μπουτίκ υπολειτουργούσε τόσο λόγω της έλλειψης των ειδών όσο και εξαιτίας του ότι δεν υπήρχε η ανάλογη διαφήμιση ούτε εντός του γηπέδου, ούτε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ώστε να προμηθευτεί τα προϊόντα κάποιος φίλαθλος, ακόμα και το τελευταίο διάστημα που βρισκόταν στην Super League.

Μετά την αποχώρηση της ομάδας και από το πρωτάθλημα της football League, όπως είναι λογικό τα γραφεία δεν λειτουργούν και αρκετά κασκόλ ξέμειναν στις… κούτες. Μια βόλτα στο παζάρι της Κομοτηνής το Σάββατο μας έβαλε σε ….σκέψεις για το που πήγαν τελικά.

Σε πάγκο τον οποίο διατηρούσαν Ρομά βρέθηκε μεγάλος αριθμός κασκόλ της ομάδας τα οποία ανέγραφαν και το… Super League επάνω και πωλούταν στη τιμή των 2 ευρώ. Δείτε την φωτογραφία – ντοκουμέντο του ThrakiSportS: