Το μοναδικό σενάριο με το οποίο προκρίνεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων

 

Οι Τιτάνες Παλαμά νίκησαν χθες με 46-41 τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και έβαλαν φωτιά στο ποια ομάδα θα προκριθεί στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων. Και αυτό γιατί αν ο ΓΑΣ Κομοτηνή τους νικήσει την Κυριακή το πρωί θα δημιουργηθεί τριπλή ισοβαθμία με την ομάδα της Κομοτηνής, τους Τιτάνες Παλαμά και τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.

Εκεί η προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  της ΕΟΚ μας πληροφορεί ότι:

Όπως γίνεται κατανοητό θα πρέπει ο συντελεστής πόντων του ΓΑΣ Κομοτηνή να είναι καλύτερος από αυτόν του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει 1.060 για να κατακτήσει την πρώτη θέση και για να πάρει την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει αυτή τη στιγμή συντελεστή 0.782, ενώ οι Τιτάνες Παλαμά 1.121. Είναι δεδομένο ότι αν χάσει η ομάδα της Θεσσαλίας οι συντελεστής της θα πέσει, ενώ αντίθετα η ομάδα της Κομοτηνής για να περάσει τον συντελεστή της ομάδας της Πτολεμαΐδας θα πρέπει να κερδίσει με διαφορά πάνω από τους 15 πόντους.

Όπως καταλαβαίνεται τα κομπιουτεράκια έχουν ήδη βγει και δεν μένει παρά να περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε ποια θα είναι η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Πτολεμαΐδας  5 (2-1)

2. ΓΑΣ Κομοτηνή  5 (2-1)

3. Τιτάνες Παλαμά  4 (2-0)

4. Ιερισσός  2 (0-2)

5. Πανεδεσσαϊκός  2 (0-2)

4η Αγωνιστική – Σάββατο 22 Απριλίου

Ώρα 14:00  Πανεδεσσαϊκός – Τιτάνες Παλαμά

Ώρα 16:00  Απόλλων Πτολεμαΐδας – ΣΚ Ιερισσός 99

Ρεπό: ΓΑΣ Κομοτηνή

5η Αγωνιστική – Κυριακή 23 Απριλίου

Ώρα 14:00  Τιτάνες Παλαμά – ΓΑΣ Κομοτηνή

Ώρα 16:00  ΣΚ Ιερισσός 99 – Πανεδεσσαϊκός

Ρεπό: Απόλλων Πτολεμαΐδα