Το «καλωσόρισμα» του Ορφέα Ξάνθης στο νέο μέλος της οικογένειας του Γιάννη Καραγκιόζη

 

Με μια όμορφη φωτογραφία που ανέβασε στην σελίδα της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης στο Facebook, ο Μπάμπης Χατζημεστής «καλωσόρισε» στην οικογένεια του Ορφέα ένα νέο μέλος, το νεογέννητο παιδάκι του Γιάννη Καραγκιόζη.

Μάλιστα την φωτογραφία που έδειχνε μια παιδική στολή της ομάδας της Ξάνθης, συνόδευε και ένα κείμενο, με ευχές, το οποίο αναλυτικά λέει: «Την αδιαμφισβήτητη πετυχημένη πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο Ορφέας PUMA Ξάνθης μέσα στο πέρασμα του χρόνου, βιώνοντας όμορφες μα και δύσκολες στιγμές έρχεται κάθε φορά να την επισφραγίζει με έναν ανεπανάληπτο τρόπο η γέννηση ενός νέου μέλους σε κάθε οικογένεια, φέρνοντας την ελπίδα και την προσδοκία μεγαλύτερων μελλοντικών επιτυχιών βασιζόμενοι και σε αυτά τα υπέροχα αστεράκια !!! Καλωσορίζουμε το νεογέννητο μέλος της οικογένειας του Καραγκιόζη Ιωάννη. Να τους ζήσει και να είναι καλότυχο» !!!

Την φωτογραφία που ανέβηκε στη σελίδα της ομάδας σχολίασαν και οι γονείς του νεογέννητου παιδιού, ο Γιάννης Καραγκιόζης και η γυναίκα του Μελίνα Λαζαρίδου. Συγκεκριμένα η Μελίνα έγραψε: « Υπεροχα λογια… συγκινητικα!!! Να στε καλα…. ευχαριστουμε πολυ!!! Κλεινουμε απο τωρα θεση!!!!». Με τη σειρά του, ο Γιάννης Καραγκιόζης σχολίασε: «Ρε θα μάς τρελάνεις!!!!!!! Μόνο ΟΡΦΕΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!??????????Orfeas Xanthis Babis Xatzhmestis ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ».

Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο γνωστός σε όλους προπονητής Φόρης Καλτσίδης γράφοντας για τον Μπάμπη Χατζημεστή τα παρακάτω: «ΜΠΑΜΠΗ..δεν έχω λόγια να εκφράσω…για ακόμη μια φορα …..ΨΥΧΑΡΑ…Κ ΑΝΘΡΩΠΟΣ….ευχομαι ο ΘΕΟΣνα σε έχει καλα !!!! Να σας ζήσει παιδια!!!!».