Α2 Ανδρών: Οι Εβρίτες της Ροδίων Άθλησης νίκησαν αυτούς του ΟΦΗ που αποχαιρέτησε όπως και ο Νέστωρας το “όνειρο” της Volley League!

 

Η ομάδα της “εβρίτικης” Ροδίων Άθλησις νίκησε απρόσμενα εύκολα τον απογοητευτικό ΟΦΗ των επίσης Εβριτών για την 2η αγωνιστική των μπαράζ του Α’ ομίλου της Α2 Ανδρών και συνεχίζει να είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης στην τελική φάση, όπου δεν θα είναι και οι Ηρακλιώτες όπως και ο Νέστωρας.

Η ομάδα της Ρόδου των εβριτών Πασχαλη Ποτολίδη που είχε 14 πόντους με 11/41 επιθέσεις με 2 μπλοκ, του Βασίλη Προδρομίδη που είχε 6 πόντους με 4/7 επιθέσεις και 2 μπλοκ και του παλιού παίκτη του ΑΟΟ Μάνου Κοκκολάκη νικησε με 3-0 τον ΟΦΗ του Εβρίτη προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη και των Βασίλη Κυριακίδη, Γιάννη Δημητρούδη (2 πόντοι) και του πρωην του Εθνικού Τσέντομιρ Ίλιτς που ήταν κακός με 1/10 επιθέσεις, ενω δεν αγωνίστηκαν οι Δήμος Αυτζιόγλου και ο Σταύρος Αρχοντούδης, με αποτέλεσμα να βρίσκεται και του χρόνου στην Α2 Κατηγορία του βόλεϊ ανδρών ή στην υπο δημιουργία Pro League.

Έτσι η ομάδα της Ρόδου θα παίξει την Κυριακή στις 13.00 στο κλειστό του Ζηρινείου «τελικό» απέναντι στην Παλλήνη με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το επόμενο τουρνουά ανόδου. Από την άλλη ο ΟΦΗ αποκλείστηκε από τη συνέχεια των μπαράζ και αύριο απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς στις 15.00 θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι για τη φετινή σεζόν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Εθνικός ΟΦΠΦ 5
2. ΑΟ Παλλήνη 4
3. Ροδίων Άθλησις 3
4. ΟΦΗ 0

Στον αλλο όμιλο που γινεται στα Γιάννενα με ομάδες που είχαν αντιπάλους οι ομάδες της Θράκης σημαντικό τρίποντο πήρε η Νίκη Αιγινίου που επικράτησε με 3-0 του Νέστωρα των Κώστα Γκιρτζίκη και του προπονητή Αντρει Κραβαρικ για τη δεύτερη αγωνιστική του ειδικού τουρνουά Β ομίλου στην Α2 ανδρών και ετσι οι Θεσσαλονικεις αν και τερματισαν πρωτοι στον όμιλο τους στην κανονική περίοδο αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των μπαράζ και την Κυριακή απέναντι στην Ολυμπιάδα θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1.Πήγασος Πολίχνης 6
2.Νίκη Αιγινίου 5
———————-
3.ΑΕΠ Ολυμπιάδα Πατρών 1
4.Νέστωρας 0