Super League: Ψάχνει τον αντι-Σιώπη στην Περσία ο Πανιώνιος

 

Στην αγορά του Ιράν που ξέρει καλά και στο πρόσωπο του διεθνούς Ιρανού μέσου, Μεχντί Τοραμπί βλέπουν στον Πανιώνιο τον αντικαταστάτη του Σιώπη που το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει την “Πλατεία”.

Ο Μανώλης Σιώπης φτιάχνει βαλίτσες για… Λιμάνι, καθώς το καλοκαίρι θα μετακομίσει στον Ολυμπιακό και ψηλά στη λίστα του Πανιωνίου φέρεται να βρίσκεται ο Ιρανός μέσος Τοραμπί, σύμφωνα με το “Goal”.

Ο 23χρονος διεθνής χαφ είναι συμπαίκτης με τους Μασούντ κι Ανσαριφάρντ στην εθνική ομάδα του Ιράν, όπου μετράει 11 συμμετοχές (4 γκολ). Ο Τοραμπί έχει ανάλογα χαρακτηριστικά με τον Σιώπη, αλλά είναι περισσότερο επιθετικός και πιο τεχνικός, ανήκει στην Σαΐπά (13η στο ιρανικό πρωτάθλημα) και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2019.

Σύμμαχος ωστόσο των “κυανέρυθρων” για να τον φέρουν στην Ελλάδα είναι κι ο ατζέντης του, που είναι κοινός με τους Μασούντ, Ανσαριφάνρντ, Γεσίλ, όπως και το “ψηστήρι” που του έκαναν πρόσφατα -στο περιθώριο των αγώνων του Ιράν στα προκριματικά του Μουντιάλ- οι δύο συμπατριώτες του. Ο Μασούντ εξάλλου είναι αυτός που έχει πει τα καλύτερα λόγια στους ιθύνοντες του Ιστορικού για τον Τοραμπί.