Super League: Ενός λεπτού σιγή για του τέσσερις νεκρούς στρατιωτικούς ζήτησε η Λάρισα στο παιχνίδι με την Ξάνθη

 

Η ομάδα της Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αξιωματικών που «χάθηκαν», από την πρώτη του ελικοπτέρου και παράλληλα ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επερχόμενο αγώνα της με την Ξάνθη.

Ένα αίτημα που ίσως έχει ανταπόκριση, αλλά πρέπει να δούμε την στάση που θα κρατήσει η Λίγκα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό γιατί σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν επέτρεψε τελικά την τήρηση ενός λεπτού σιγής, με πιο γνωστή στους Θρακιώτες την περίπτωση του θανάτου του ορεστιαδίτη βολεϊμπολίστα Νίκου Σαμαρά, ενός από τους πιο γνωστούς αθλητές της Θράκης.

Τότε η Ξάνθη είχε ζητήσει από την Λίγκα την τήρηση ενός λεπτού σιγής προς τιμήν αυτής της μορφής για τον αθλητισμό της Θράκης, όμως η Λίγκα εν τέλει είχε απορρίψει το αίτημα της ομάδας, με την αιτιολογία πως ο λόγος που επικαλούνταν η Ξανθιώτικη ΠΑΕ δεν σχετιζόταν με ποδόσφαιρο. Ενδιαφέρον θα έχει η τωρινή της απόφαση, όπου πρόεδρος της Λίγκας είναι ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης Γιώργος Στράτος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ πενθεί και συμπάσχει. Ο αδόκητος χαμός των τεσσάρων ηρώων συγκλονίζει τις καρδιές όλων μας. Συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος των οικείων τους και ως μέλη της βυσσινή οικογένειας, που από χθες καταμετρά νέες απώλειες, κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη των αθανάτων.

Ως ελάχιστο δε δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης στην απαστράπτουσα πατριωτική τους διαδρομή, η ΠΑΕ ΑΕΛ, με πρωτοβουλία του κ.Αλέξη Κούγια, απέστειλε αίτημα στην Super League προκειμένου να τηρηθεί στον αγώνα με την ΠΑΕ Ξάνθη ενός λεπτού σιγή.

Αν και …Των αντρειωμένων ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται, είμαστε βέβαιοι ότι ο Ύψιστος θα τους κατατάξει στις δικές του στρατιές και θα απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο των αγαπημένων τους προσώπων. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!!».