ΕΠΣ Έβρου: Αισιόδοξοι οι άνθρωποι της Άνθειας για νίκη στο Διδυμότειχο! Θέλουν ρεβάνς για την απώλεια του Κυπέλλου…

Για τη νίκη θα πάει η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου στο Διδυμότειχο, για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Αυτό δηλώνουν με ένα στόμα ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Φλώρος αλλά και ο παράγοντάς της Χρήστος Διβίδης. Ο αγώνας θα είναι ουσιαστικά μια επανάληψη του φετινού τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, εφόσον φυσικά γίνει, καθώς υπενθυμίζεται ότι το γήπεδο έχει καλυφθεί από νερά μετά τις χθεσινές πλημμύρες,

«Θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Σε εκείνο το παιχνίδι θεωρώ ότι επειδή θα είμαστε βαθμολογικά ουσιαστικά αδιάφοροι, θα είμαστε πιο επικίνδυνοι. Το άγχος θα το έχει το Διδυμότειχο. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Έχουμε πείσμα και δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστούμε μέσα στο γήπεδο αδιάφοροι. Δεν έχουμε κάτι με το Διδυμότειχο, συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου, τους εύχομαι πρωταθλητές άμα τα καταφέρουν, αλλά πρέπει να μας νικήσουν για να το κατακτήσουν», είχε πει ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Φλώρος μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου.

Μιλώντας στον Πάνο Θρακιώτη, στο πλαίσιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ που είχε ετοιμάσει από τον τελικό του Σουφλίου, ο Φλώρος είχε υποστηρίξει ότι η ομάδα του κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα παρουσιαστεί στον αγώνα του πρωταθλήματος, επιδιώκοντας άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον τελικό Κυπέλλου, όπου θεωρούσε ότι την υπεροχή την είχε η ομάδα του. «Δυστυχώς στο τέλος μας μένει η πίκρα. Δεν μπορώ να βρω κάτι που δεν κάναμε καλά. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ ενώ ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες και σε μια στημένη φάση σκόραρε. Μέχρι την τελευταία στιγμή το παλέψαμε όσο μπορούσαμε και ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν θα θυμάται όμως κανείς του χρόνου ότι ήμασταν καλύτεροι», είχε πει ο Φλώρος.

Σε ανάλογο μήκος κλίματος, ο παράγοντας της Ένωσης Άνθειας Αριστείνου Χρήστος Διβίδης είχε εκφράσει επίσης στο thrakiotis.com βεβαιότητα ότι η ομάδα του θα νικήσει στο Διδυμότειχο και θα διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες της για τον τίτλο. «Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πάμε να το κερδίσουμε και αν θέλετε και προσωπική άποψη, θα το κερδίσουμε κιόλας. Συμπληρώσαμε 10 χρόνια από την ίδρυση της Άνθειας. Για πολλά είμαστε υπερήφανοι, αλλά κυρίως γιατί ποτέ δεν μπήκαμε σε δολοπλοκίες και δοσοληψίες. Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια επί ίσοις όροις και κλείνουμε τα αυτιά μας σε τέτοιου είδους κρούσεις. Θα πάμε, θα κερδίσουμε το Διδυμότειχο, θα ανατρέψουμε την κατάσταση».