Το τελευταίο εμπόδιο για το ΓΕΛ Σουφλίου και την τελική φάση τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής!

 

Ένα εμπόδιο πριν την τελική φάση σχολικών πρωταθλημάτων στο βόλευ που πιθανότατα θα γίνει στα Κρέστενα Ηλείας έχει να ξεπεράσει το ΓΕΛ Σουφλίου την επόμενη Δευτέρα στο Σουφλί αντιμετωπίζοντας το ΓΕΛ Νέων Μουδανίων Χαλκιδικής.

Αν και οι άνθρωποι του ΓΕΛ Σουφλίου πίστευαν ότι μετα την μεγάλη νίκη τους επί του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και του 2ου ΓΕΛ Κοζάνης έστω ανευ αγώνα ότι θα προκρίνονταν στην τελική φάση που θα γινόταν στα Ιωάννινα ξαφνικά προέκυψαν τα Νέα Μουδανιά.

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Χαλκιδικής (φώτο) αρχικά νίκησαν με 2-0 το 2ο ΓΕΛ. Κατερίνης και με το ίδιο σκορ το 5ο ΓΕΛ Σερρών και 5ο ΓΕΛ Λάρισας. Στην προηγούμενη φάση νίκησαν επίσης με σκορ 2-0 την ομάδα του 1ου ΓΕΛ Χαλκίδας και έρχεται στο Σουφλί έχοντας μόνο νίκες και χωρίς να χάσει σετ  με στόχο την είσοδο στην 4άδα και στους τελικούς αγώνες.

Η σύνθεση του ΓΕΛ Νέων Μουδανίων αποτελείται από τους Δημήτρη Τσαλούκη, Αγκίμ Κοτζάι, Συμεών Τερτίρογλου, Δανιήλ Τσαχλάρη, Γιάννη Πελέκα, Άγγελο Αθανασιάδη, Βασίλη Θωμαδάκη, Αστέριο Ψυρούκη, Νικο Χατζηπαπά, Καλλία Ψυρούκη, Βαγγέλη Ματθαίου, Κώστα Ιατρού, Γιώργο Πούλο-Λογοθέτη, Κοσμά Κατόγλου και Μιχάλη  Παπαδόπουλο.