Super League: Προετοιμασίας συνέχεια για την ομάδα της Ξάνθης ενόψει Λάρισας

 

Ακάθεκτη συνεχίζει την προετοιμασία της η Ξάνθη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής, με την Λάρισα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά το πρωί της Πέμπτης.

Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές εκτός έδρας υποχρεώσεις της έχοντας μέχρι στιγμής 5 νίκες, ισάριθμες ήττες και τέσσερις ισοπαλίες που έχουν αποφέρει τους 19 από τους 45 συνολικά βαθμούς της. Στο προπονητήριο της ομάδας συγκεντρώθηκαν, λοιπόν, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές και μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικού συντονισμού έριξαν το βάρος σε ασκήσεις τακτικής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στους παίκτες της ομάδας, τόσο στον ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό τομέα. Ο προπονητής της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κασά Καμαρά για τον αγώνα με την Λάρισα, όπως και σε αυτόν με τη Βέροια την τελευταία αγωνιστική, αφού ο μέσος από τη Μαυριτανία έχει συμπληρώσει τις 7 κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την προβλεπόμενη ποινή των αγωνιστικών του.