Πρώτη ηχηρή αντίδραση στον Πανόπουλο για τις προτεινόμενες τρεις έδρες στην Θράκη: «Δεν είναι ο ΑΟΞ περιοδεύων θίασος»

 

Δύο εβδομάδες σχεδόν μετά την περίφημη πλέον πρόταση Πανόπουλου για δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας στην Θράκη που θα έχει ως έδρα και τις τρεις πρωτεύουσες των νομών του γεωγραφικού μας διαμερίσματος παίζοντας εναλλάξ σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, έχουμε πλέον και την πρώτη ηχηρή αντίδραση.

Αυτή ήρθε από ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία για την ομάδα της Ξάνθης, τον ιστορικό πρόεδρο της ομάδας Θεόδωρο Κοκκάλα, αυτόν που έβαλε την υπογραφή του για να ξεκινήσει η περίοδος Πανόπουλου στην ομάδα. Ο Κοκκάλας είναι κάθετα αντίθετος στην πρόταση, σχολίασε ότι «οι ομάδες έχουν έδρα, δεν είναι περιοδεύων θίασος» ενώ πρόσθεσε ότι «η ομάδα είναι της πόλης, άσχετα ποιος έχει τις μετοχές».

Οι απόψεις αυτές εκφράστηκαν σε (προσωπική προφανώς) διαδικτυακή κουβέντα με τον εκδότη της εφημερίδας «Μαχητής» Πάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος ωστόσο έσπευσε να δημοσιοποιήσει αυτήν την άποψή του μέσα από την εφημερίδα του. Παράλληλα, ο Θ. Κοκκάλας εξέφρασε την απορία «αν συμφωνούν οι συνεργάτες του με αυτήν την ανοησία» ή αν «απλά το γιες μεν το θεώρησε ότι είπε κάτι σωστό».

Συγκεκριμένα, αναφέρει στο δημοσίευμά της η εφημερίδα Μαχητής:

 

Πάντως ήδη ξεκίνησαν για το συγκεκριμένο θέμα αντιδράσεις στη Ξάνθη με πρώτη αυτή του ιστορικού Προέδρου της Ομάδας Θόδωρου Κοκκάλα που σχολίασε δηκτικά στο fb τα παρακάτω:

-Διάβασα για την εκδήλωση και μου προξενεί απορία η άποψη του Χρήστου για την έδρα κλπ. ήθελα νάξερα συμφωνούν και οι συνεργάτες του για αυτήν την ανοησία, η απλά το γιες μεν….το θεώρησε ότι είπε κάτι σωστό..

Παναγιωτης Παπαδοπουλος …εγώ θα σε βγάλω να σε ρωτήσω πάντως γιατί αυτό της έδρας, ξεκίνησε το 1998-1999

-Teo Kokalas ρε Πάνο είναι απλά τα πράγματα. οι ομάδες έχουν έδρα… δεν είναι περιοδεύων θίασος

-Teo Kokalas και ποιος ο λόγος/ / ? δεν θα ‘ναι πιο πολλά τα εισιτήρια

Teo Kokalas και να ξέρεις αυτό που λες ότι ειπώθηκε τότε ,έπαιξε μεγάλο ρόλο στην συμπεριφορά των φιλάθλων

Teo Kokalas η ομάδα είναι της πόλης άσχετα ποιος έχει τις μετοχές.