Νοκ άουτ για έξι μήνες με χιαστό ο Σάκης Καρύδας και νέοι μπελάδες στον Πανιώνιο

 

Η ήττα από τον Χολαργό είναι το μικρότερο κακό για τον Πανιώνιο, που “γκρεμίστηκε” για πρώτη φορά από την κορυφή, αφού οι “κυανέρυθροι” ενημερώθηκαν πως ο τραυματισμός του Σάκη Καρύδα είναι πολύ σοβαρός, αφού οι εξετάσεις του πρωην παίκτη της Ξάνθης εδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και πρόβλημα στον μηνίσκο.

Ο 37χρονος πλεϊμέικερ Σάκης Καρύδας και μετρ των ανόδων, αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα της Ξάνθης προ δεκαετίας στην Α2 κατηγορία αποχωρησε λόγω τραυματισμού στο γόνατο στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης έχοντας 8 πόντους με 1 τρίποντο και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο, οπερ και σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Με τη φετινή σεζόν να βρίσκεται στα τελευταία της μέτρα, πλέον αυτό που έχει σημασία είναι αν θα καταφέρει να επιστρέψει σε καλή κατάσταση την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και αν φυσικά θα επιδιώξει να συνεχίσει την καριέρα του, μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό έχοντας πατήσει και τα 37 χρόνια.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, ο Σάκης Καρύδας είχε 10.3 πόντους (με 52% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 74% στις βολές), 3 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1.9 κλεψίματα κατά μέσο όρο.