Η Παναχαϊκή των Βρονταρά, Πολίμου και Φωτάκη «λύγισε» την ελληνική Dream Team των Ντέμη και Βρύζα για καλό σκοπό (+photos)

 

Την νίκη με 3-2 πήρε η Παναχαϊκή των πρωην του Πανθρακικού Βρονταρά και Πολίμου κόντρα σε επίλεκτη ομάδα διεθνών (αποτελούμενη κυρίως από την Εθνική του 2004) σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη στην Αγυιά.

Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ο κόσμος και έδωσε δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Πάτρας και ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, αφού είχε παρατηρηθεί μεγάλη κινητικότητα από την πρώτη ημέρα για τα εισιτήρια που είχαν κόστος 5 ευρώ.

Μπιτσάκος, Σπανός και Μαστραντωνάκης πέτυχαν τα γκολ της Παναχαϊκής για την οποία δεν αγωνλιστηκε ο Μακρυδημήτρης, ενώ ο Μπασινάς με πέναλτι και ο Γεωργιάδης αυτά της γαλανόλευκης ομάδας στην οποία αγωνίστηκαν ο Βρύζας και ο Νικολαίδης.

Την αναμέτρηση διηύθυνε ο παλαίμαχος διαιτητής, Τάσος Κάκος, ο οποίος βραβεύτηκε στην ανάπαυλα.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Πολίμος, Γκίνο, Παπαδόπουλος, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Σιαλμάς. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Σπανός, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μπιτσάκος, Γεωργαντόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Σούλης Β., Σούλης Στ., Τσαφταρίδης, Δημητρίου, Πολυχρόνης, Μωραΐτης

Επίλεκτη ομάδα διεθνών: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Λυμπερόπουλος, Τσιάρτας, Φύσσας, Καφές, Γκούμας, Κατσουράνης, Κυργιάκος. Στη γαλανόλευκη αποστολή ήταν επίσης και οι Χαλκιάς, Κατεργιαννάκης, Καψής, Δέλλας, Γεωργάτος, Καραγκούνης, Νικολαΐδης, Παπαδόπουλος, Βρύζας, Λάκης, Γεωργιάδης.