LIVE από το Σέρρες για το Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου 3-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τον αγώνα για την 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος ανάμεσα στην Ελπίδα Σκουτάρεως και την ΑΕ Διδυμοτείχου από τον Έβρο. Ο Κώστας Καραγιάννης υποδέχεται τις πληροφορίες από το γήπεδο των Σερρών και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος ανάμεσα στην Ελπίδα Σκουτάρεως και την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ώρα 15:05 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από το γήπεδο των Σερρών πάμε να δούμε και τους χορηγούς που βοηθούν στη πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης.

Ωρα 15:08 Πριν ξεκινήσουμε να πούμε πως χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 15:12 Χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 15:18  Χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών. Μάλιστα, μέχρι αύριο βράδυ προλαβαίνετε να δηλώσετε δωρεάν την συμμετοχή σας για το φετινό καλοκαίρι μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 15:22  Τέλος, τέταρτος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι τα Ασφαλιστικά Γραφεία Λαμπερνάκη που έχουν τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Με ένα τηλέφωνο στο  25520-81940 μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και να βγείτε κερδισμένοι, επωφελούμενοι από τα οικονομικά τιμολόγια επαρχίας για ασφάλεια αυτοκίνητου, μοτοσικλέτας και κατοικίας. Τώρα και ασφάλεια αυτοκινήτου μόνο από 19 ευρώ τον μήνα. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:27  Μόλις έγινε γνωστή η ενδεκάδα που έχει δηλώσει ο Γιάννης Αναστασιάδης για το παιχνίδι: Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Τζανετάκος, Αχπα, Πετροπουλος Στ, Αγγελακάκης, Πετρόπουλος Κ, Γωνιάδης, Μαμρικισβίλι, Γιαννόπουλος.

Ωρα 15:31  Υπενθυμίζεται ότι αυτός είναι ουσιαστικά ο τελικός του πρώτου ομίλου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, που θα αναδείξει τον άτυπο κυπελλούχο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο οποίος θα προχωρήσει στην συνέχεια στα προημιτελικά του θεσμού.

Ωρα 15:34  Για να φτάσει εδώ η Ελπίδα Σκουτάρεως, αφού πρώτα κατέκτησε το κύπελλο στις Σέρρες, απέκλεισε στην Ξάνθη τον  Άρη Αβάτου κερδίζοντας με 1-0, σε μια αναμέτρηση που ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Ωρα 15:38  Από την πλευρά της η ΑΕ Διδυμοτείχου, αφού νίκησε στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου την Ένωση Άνθειας Αριστείνου, απέκλεισε διαδοχικά τον ΑΟ Προσοτσάνης και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, τις προηγούμενες δύο Τετάρτες.

Ωρα 15:42  Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει εντός έδρας σε δύο εβδομάδες τον νικητή του ομίλου της Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, στον τελικό του οποίου έχουν φτάσει οι ομάδες του Ολυμπιακού Λαμίας και του Αλμυρού Βόλου.

Ωρα 15:46  Τέλος, θυμίζουμε ότι και ο ημιτελικός είναι να διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που θα έχει προκριθεί από τον Α’ Όμιλο της Αν. Μακεδονίας και Θράκης ενώ ο τελικός θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, αλλά αν καταφέρει να φτάσει εκεί η ΑΕΔ, θα έχει κάνει αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσει την άνοδο και μέσω Κυπέλλου Ερασιτεχνών στην Γ’ Εθνική.

Ωρα 15:49  Μένουν λιγότερα από δέκα λεπτά για την έναρξη της αναμέτρησης, ολοκληρώνουν το ζέσταμα οι δυο ομάδες και σε λίγο θα έχουμε την επίσημη είσοδο με την διαιτητική τριπλέτα, που είναι από την Θεσσαλονίκη.

Ωρα 15:51  Ιδιαίτερα αισθητή κάνουν την παρουσία τους περίπου 50 φίλοι της ΑΕΔ που ταξίδεψαν στις Σέρρες από τον Έβρο, ενώ μέχρι στιγμής λίγο πάνω από 300 είναι οι φίλοι των γηπεδούχων, αλλά η προσέλευση συνεχίζεται.

Ωρα 15:55  Μόλις μάθαμε την ενδεκάδα και για την Ελπίδα Σκουτάρεως που επέλεξε ο Ηλίας Εγγονίδης. Νικολούδης, Κωφοκώτσιος, Πασχαλούδης, Δίγκας, Κουτζαβασίλης, Μουσικάκης, Ουζούνογλου, Γεωργιάδης, Στεφανίδης, Τάντιτς, Γκόγκας.

Ωρα 15:59  Περιμένουμε την επίσημη είσοδο των ομάδων

Ωρα 16:03  Τώρα εισέρχονται οι δυο ενδεκάδες με την διαιτητική τριπλέτα στο γήπεδο των Σερρών και πάμε για την έναρξη της νοκ άουτ αναμέτρησης.

1′  Εναρξη του αγώνα

2′  Υποψία ευκαιρίας  για τους γηπεδούχους με τον Γκόγκα να μην προλαβαίνει την μπάλα από σέντρα του Τάντιτς.

7′ Ευκαιρία για το Σκούταρι. Ο Στεφανίδης βρέθηκε στην περιοχή και έπιασε ένα πλασέ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

15′ Γκολ για την Ελπίδα Σκουτάρεως. Σκόρερ ο Στεφανίδης με δεξί διαγώνιο πλασέ με την συμπλήρωση ενός τετάρτου στον αγώνα και έπειτα από φάση διαρκείας. Πήρε το ριμπάουντ μετά από επέμβαση του Κυριακίδη σε σουτ του γεωργιάδη και αφού είχε προηγηθεί εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του σκόρερ. Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0

18‘ Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕ Διδυμοτείχου με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παντελίδη λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά μπλόκαρε ο Νικολούδης

23′ Ευκαιρία για το Σκούταρι, με τον σκόρερ της αναμέτρησης Στεφανίδη να μπαίνει μέσα στην περιοχή από αριστερά και να πιάνει ένα δυνατό σουτ, αλλά ευτυχώς η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

24′ Κακή εξέλιξη για την ΑΕ Διδυμοτείχου. Αναγκαστική αλλαγή με την συμπλήρωση του πρώτου μισού του ημιχρόνου. Αποχωρεί τραυματίας ο Σεργκέι Αγγελακάκης και στην θέση του μπαίνει ο Ιντζές.

27′ Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, που έχουν για την ώρα την υπεροχή. Ο Γεωργιάδης από δεξία έβγαλε σέντρα , ο Στεφανίδης από το σημείο του πέναλτι έπιασε γυριστή κεφαλιά αλλά αυτή κατέληξε άουτ.

28′ Δοκάρι για την ΑΕ Διδυμοτείχου. Χάνεται μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Θάνος εκτέλεσε φάουλ από θέση έξω δεξιά, ο Μαμρικισβίλι δεν βρήκε καλά την μπάλα με το κεφάλι και αυτή κατέληξε στον αφύλαχτο στο δεύτερο δοκάρι Στέφανο Πετρόπουλο που έπιασε από  πολύ κοντά ένα δυνατό σουτ αλλά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι.

31′  Ευκαιρία για το Σκούταρι. Ο Μουσικάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Δίγκα μέσα στην περιοχή πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέκληξε στην αγκαλιά του Κυριακίδη

33′  Γκολ για την Ελπίδα Σκουτάρεως. Σκόρερ ο Γεωργιάδης με κεφαλιά ψαράκι από σέντρα του Τάντιτς. Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου 2-0

35′  Πανηγυρίστηκε έξαλλα το γκολ από τους γηπεδούχους αλλά ιδιαίτερα από τον σκόρερ που έκανε μια κίνηση προς τον ουρανό και όπως εξηγούν οι συνάδελφοι από τις Σέρρες, είναι αφιέρωση προς τον αδερφό του που έφυγε αναπάντεχα πριν ένα χρόνο τέτοιες μέρες από την ζωή.

40′  Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, η ΑΕ Διδυμοτείχου δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει και το Σκούταρι έχει πάρει σκορ ασφαλείας.

43′ Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Συρτό σουτ του Παντελίδη λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα περνάει άουτ και χάνεται μια ευκαιρία για την ΑΕΔ να μειώσει το σκορ.

44′ Νέα ευκαιρία για το Διδυμότειχο. Επικίνδυνη σέντρα από θέση έξω αριστερά του Γιαννόπουλου, μπλοκάρει στο πρώτο δοκάρι με διπλή προσπάθεια ο Νικολούδης.

45+2′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι έχουν βάλει τις βάσεις για την πρόκριση, ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο έχει ξυπνήσει η ΑΕΔ και δείχνει διαθέσεις να παλέψει για την ισοφάριση και την πρόκριση. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου 2-0

Ωρα 16:53  Θυμίζουμε ότι χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών. Μάλιστα, μέχρι αύριο βράδυ προλαβαίνετε να δηλώσετε δωρεάν την συμμετοχή σας για το φετινό καλοκαίρι μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:57 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 17:01 Χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 17:04  Τέλος, τέταρτος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι τα Ασφαλιστικά Γραφεία Λαμπερνάκη που έχουν τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Με ένα τηλέφωνο στο  25520-81940 μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και να βγείτε κερδισμένοι, επωφελούμενοι από τα οικονομικά τιμολόγια επαρχίας για ασφάλεια αυτοκίνητου, μοτοσικλέτας και κατοικίας. Τώρα και ασφάλεια αυτοκινήτου μόνο από 19 ευρώ τον μήνα. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:06  Τώρα έχουμε την είσοδο των δυο ομάδων για το δεύτερο ημίχρονο, θυμίζουμε ότι έχουμε μια αναγκαστική αλλαγή από το πρώτο για την ΑΕ Διδυμοτείχου που καλείται σε αυτό το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο να γυρίσει το εις βάρος της 2-0.

46′ Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΔ, μπαίνει ο Κοτζά στη θέση του Μαμρικισβίλι

47′ Κίτρινη κάρτα στον Τάντιτς για την Ελπίδα Σκουτάρεως για επικίνδυνο παίξιμο.

51′  Υποψία ευκαιρίας για το Σκούταρι. Σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά, ο Γκόγκας μπαίνει στην φάση, αλλά δεν βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε.

55′  Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, με την ΑΕΔ να προσπαθεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις αλλά να ανακόπτεται σχετικά εύκολα από τους παίκτες της Ελπίδας Σκουτάρεως.

55′  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την ΑΕ Διδυμοτείχου. Ο Γιάννης Γωνιάδης μειώνει το σκορ μετά από φάση διαρκείας και αρκετές κόντρες , με δυνατό σουτ από διαγώνια θέση. Μπαίνει ξανά στο παιχνίδι η κυπελλούχος Έβρου. Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου 2-1

60′ Γκολ για την Ελπίδα Σκουτάρεως. Ο Γκόγκας από το σημείο του πέναλτι ευστοχεί και δίνει πάλι προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα των Σερρών.  Το πέναλτι σφυρίχτηκε σε δήθεν ανατροπή του Στεφανίδη, που αμφισβητείται έντονα από τους φιλοξενούμενους που υποστηρίζουν ότιθ υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ επάνω στον τερματοφύλακα. Ελπίδα Σκουτάρεως- ΑΕ Διδυμοτείχου 3-1

63′ Ευκαιρία για το Σκούταρι με σουτ του Τάντιτς μέσα από την περιοχή, αποκρούει όμως  ο Κυριακίδης.

64′ Ευκαιρία για την ΑΕΔ, μακρινό σουτ του Γιαννόπουλου, δυνατό μεν, άστοχο δε.

69′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Ο Γκαβανόζης στη θέση του Κ. Πετρόπουλου.

72′ Εχει ολοκληρώσει τις αλλαγές του ο Αναστασιάδης, τώρα κάνει την πρώτη η ομάδα των Σερρών. Ο Αγγελάκας στη θέση του Γεωργιάδη

74′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΔ αλλά απέτρεψε το γκολ με θεαματική απόκρουση ο Νικολούδης σε κοντινό πλασέ του Ιντζέ

75′  Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα, επίσης σε παίκτη των γηπεδούχων, την αντικρίζει ο Στεφανίδης και ενώ απομένει ένα τέταρτο για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα

77′ Κίτρινη κάρτα στον Μουσικάκη για την Ελπίδα Σκουτάρεως που κυρίως αμύνεται στο τελευταίο διάστημα

80′ Δέκα λεπτά πριν το τέλος, προσπαθεί να απειλήσει το Διδυμότειχο αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς κλείνουν καλά τους χώρους οι Σερραίοι και σχετικά εύκολα διαφυλάσσουν το υπέρ τους σκορ.

81′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να καθαρίσουν από τώρα το ματς. Ο Τάντιτς μέσα από την περιοχή και δεξιά έκανε το σουτ, ο Κυριακίδης απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον αφύλαχτο στο σημείο του πέναλντι Αγγελακα, ο οποίος δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε κενή ουσιαστικά εστία.

85′ Δεύτερη αλλαγή για τους Σερραίους. Ο Σιδηρόπουλος στη θέση του Τάντιτς. Περισσότερο για λόγους καθυστέρησης η αλλαγή.

87′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τους Σερραίους.Ο Κεχαγιάς στη θέση του Στεφανίδη

88′  Με τέσσερις αλλαγές σε αυτό το ημίχρονο θα έχουμε τουλάχιστον δύο λεπτά καθυστερήσεις, λογικά θα είναι τρία με τέσσερα αλλά η ΑΕΔ υπολείπεται δύο γκολ και δύσκολα δείχνει ότι θα ανατραπεί η κατάσταση. Πολλά πάντως υπενθυμίζουμε ότι είναι τα παράπονα από την διαιτησία.

90′ Ευκαιρία για την ΑΕΔ, κοντινό πλασέ του Άχπα, μπλοκάρει ο Νικολούδης. Μπαίνουμε πλέον στις καθυστερήσεις, δεν υπάρχει τέταρτος για να δούμε, αλλά υπολογίστε τουλάχιστον τρία λεπτά από τώρα…

90+3′  Τέλος του αγώνα. Δεν τα κατάφερε η ΑΕ Διδυμοτείχου και κάπου εδώ τερματίζονται οι θρακιώτικες παρουσίες στο φετινό Κύπελλο Ερασιτεχνών, που μας απασχόλησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η Ελπίδα Σκουτάρεως από τις Σέρρες θα συνεχίσει στα προημιτελικά, έχοντας αποκλείσει Άρη Αβάτου και ΑΕ Διδυμοτείχου αλλά με τους θρακιώτες να έχουν παράπονα και στα δυο παιχνίδια. Τελικό αποτέλεσμα: Ελπίδα Σκουτάρεως – ΑΕ Διδυμοτείχου 3-1