Κύπελλο Ερασιτεχνών: Πικρός αποκλεισμός της ΑΕ Διδυμοτείχου στις Σέρρες από το Σκούταρι με πολλά παράπονα από την διαιτησία

 

Δεν μπήκε καλά, και ουσιαστικά πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ελπίδας Σκουτάρεως, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 στις Σέρρες, κάτι που έχει ως συνέπεια του να αποκλειστεί τελικά από την συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. 

Οι δυο ομάδες δεν ξεκίνησαν πολύ καλά στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους, όμως να έχουν ένα μικρό προβάδισμα και να δημιουργούν κάποιες φάσεις και τελικά να ευτυχούν να σκοράρουν σχετικά νωρίς στο 15ο λεπτό, όταν ο Στεφανίδης εκμεταλλεύθηκε μια απόκρουση του Κυριακίδη και πήρε το «ριμπάουντ» στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ΑΕ Διδυμοτείχου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεσή τους και ανέβηκαν πιο ψηλά, δημιουργώντας φάσεις και κυνηγώντας το 2-0, κάτι που τελικά κατάφεραν να πετύχουν στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Γεωργιάδης με μια κεφαλιά ψαράκι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κυριακίδη. Πέντε λεπτά νωρίτερα, η ΑΕΔ είχε δημιουργήσει μια πολύ καλή ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Στέφανος Πετρόπουλος έπιασε ένα σουτ, αλλά η μπάλα τελικά σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Από εκεί και έπειτα η ΑΕΔ πίεσε πιο ψηλά, ανέβηκε, κέρδισε μέτρα, δημιοργώντας μάλιστα και κάποιες ευκαιρίες, αλλά τελικά το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στην επανάληψη το Διδυμότειχο πίεσε ψηλά και προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με τον Γωνιάδη να καταφέρνει με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ από δεξιά εντός της περιοχής να σκοράρει και να μειώνει σε 2-1, δίνοντας και πάλι ελπίδες την ομάδα του. Παρ’όλα αυτά η ομάδα της Θράκης, δεν κατάφερε να σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης, αφού σε μια φάση διαρκείας οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκόγκας και ουσιαστικά έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες του Διδυμοτείχου. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία, αφού στη φάση του πέναλτι με το οποίο σκόραρε το 3-1 η Ελπίδα, υοστηρίζουν πως όχι μόνο δεν υπήρχε ανατροπή, αλλά είχε προηγηθεί και φάουλ του Στεφανίδη, πάνω στον Κυριακίδη.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ (Ηλίας Εγγονίδης): Νικολούδης, Κωφοκώτσιος, Πασχαλούδης, Δίγγας, Κουτζαβασίλης, Μουσικάκης, Ουζούνογλου, Γεωργιάδης (72′ Αγγελακάς), Στεφανίδης (87′ Κεχαγιάς), Τάντιτς (85′ Σιδηρόπουλος), Γκόγκας.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Γιάννης Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Τζανετάκος, Άχπα, Πετρόπουλος Σ., Αγγελακάκης (24′ λ.τρ. Ιντζές), Μαμρικισβίλι (46′ Κοτζά), Γωνιάδης, Γιαννόπουλος, Πετρόπουλος Κ. (69′ Γκαβανόζης).