Μπλέξαν τις… γραμμές τους ΕΠΟ και Super League και όρισαν άλλα αντί άλλων στα ματς των ακαδημιών της Ξάνθης (+photos)

 

Ένα μικρό μπάχαλο παρατηρείται στους αγώνες των ακαδημιών της Ξάνθης και του Ηρακλή αφού άλλα λεει το πρόγραμμα της Super League και άλλα οι πίνακες των διαιτητών που ορίστηκαν από την ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα η ομάδα νέων της Ξάνθης σύμφωνα με την Super League την Πέμπτη (20/4) υποδέχεται στα Πηγάδια τον Ηρακλή (εικόνα 1), ενω σύμφωνα με την ΕΠΟ η ομάδα νεων του Ηρακλή  αντιμετωπίζει την Κέρκυρα την ίδια μέρα στο γήπεδο Κανονίου Κερκύρας (εικόνα 2). Ο αγώνας ωστόσο Κέρκυρα – Ηρακλής για τον οποίο όρισε διαιτητές η ΕΠΟ είναι να γίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα της superleague την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 11 το πρωί, ενώ για το ματς της Πέμπτης η ΕΠΟ δεν εμφανίζεται να έχει ορίσει διαιτητές!!!

Μπέρδεμα παρατηρείται και στους αγώνες της ομάδας παίδων της Ξάνθης με τον Ηρακλή, αφού ο αγώνας που θα γίνει στο γήπεδο της Μίκρας, σύμφωνα με την Super League (εικόνα 3) θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου, την άλλη τετάρτη δηλαδή, ενω σύμφωνα με την ΕΠΟ (εικόνα 4) θα γίνει αύριο Πέμπτη (20/4) και μάλιστα ήδη έσπευσε να ορίσει και διαιτητές.

Είναι προφανές, με βάση και την ανακοίνωση της Ξάνθης, ότι η Super league ως διοργανώτρια γνωρίζει καλύτερα ποιοι παίζουν με ποιους, οπότε θα πρέπει να αναμένεται κάποια διόρθωση στους ορισμούς της ΚΕΔ της ΕΠΟ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here