Τρεις αγώνες σε Κρήτη, Αθήνα και Ιταλία τους επόμενους δύο μήνες η Βούλα Παπαχρήστου

 

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται αυτή τη περίοδο η Βούλα Παπαχρήστου για τη συμμετοχή της σε τρεις επερχόμενους σημαντικούς αγώνες.

Η αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν και σύζυγος του Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή του Άρη, Λάζαρου Χαριτώνιδη βρίσκεται στη Κρήτη για προετοιμασία καθώς στις 20 Μαΐου θα ξεκινήσει τους αγώνες στα Χανιά στο Διεθνές Μίτινγκ του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η Παπαχρήστου γιόρτασε εκεί και το Πάσχα μαζί με τον Χαριτωνίδη και τη μικρή τους κόρη. Στις 31 Μαΐου θα προσπαθήσει στον δεύτερο αγώνα της να κάνει ,όπως πέρσι, νέο ατομικό ρεκόρ, στο Γκαλά της Φιλοθέης, εκεί όπου πέρσι έκανε ατομικό ρεκόρ με 14.73.

Ο τρίτος αγώνας είναι εκτός Ελλάδος, στο «Πιέτρο Μενέα» της Ρώμης στις 8 Ιουνίου, όπου θα λάβει μέρος στο ντάιαμοντ λιγκ και στο γκόλντελ γκαλά. Αργότερα, στα τέλη Ιουνίου την περιμένει και το πολύ απαιτητικό Ευρωπαϊκό των ομάδων στο Λιλ. Όπως δήλωσε στο sportsfeed.gr, όλα πηγαίνουν καλά και ετοιμάζεται να επιστρέψει σε πρωτάθλημα ανοικτού τύπου, έξι χρόνια μετά τη τελευταία της συμμετοχή στο Νταεγκού.