Κύπελλο Ερασιτεχνών: Θα γίνει του… τριφυλλιού! Με ίδιο έμβλημα η αντίπαλος της ΑΕΔ στον νοκ άουτ αγώνα της Τετάρτης

 

Του … τριφυλλιού θα γίνει τη Τετάρτη στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών καθώς ΑΕ Διδυμοτείχου και η Ελπίδα Σκουτάρεως θα αγωνιστούν έχοντας ως έμβλημα στις φανέλες του αμφότερες το τριφύλλι.

Εκτός από ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, οι δύο ομάδες έχουν και το ίδιο έμβλημα. Το χρώμα της ΑΕΔ είναι το πράσινο και σήμα της το τριφύλλι ενώ και η Ελπίδα Σκουτάρεως έχει σήμα το τριφύλλι αλλά έχει και περισσότερο άσπρο από την ομάδα του Έβρου.

Ωστόσο στην αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου, που ήταν και η τελευταία που έδωσε η ομάδα των Σερρών αφού αναβλήθηκε λόγω των εορτών το τοπικό πρωτάθλημα, το Σκούταρι είχε αγωνιστεί με μια εμφάνιση που μοιάζει πολύ με αυτήν της ΑΕΔ (όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία).

Σημαντικό ν’ αναφερθεί  είναι ότι το σήμα της Ελπίδας Σκουτάρεως ήταν άλλο μέχρι τις αρχές του 2017. Το τριφύλλι ήταν το σήμα της ομάδας όταν πρωτοιδρύθηκε το 1958 και άλλαξε μετέπειτα για μια πράσινη πανοπλία με κλαδιά και μια μπάλα με τα αρχικά της ομάδας.

Με το νέο έτος οι διοικούντες αποφάσισαν να επαναφέρουν το πρώτο σήμα. Αντίθετα η ΑΕ Διδυμοτείχου διατηρεί το ίδιο σήμα από την ίδρυση της το 1933.