Οι ελληνοτουρκικές μονομαχίες στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα φέρνουν και πάλι στην Πόλη τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θράκης

 

Ξεκινάνε σήμερα με δύο αναμετρήσεις τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με τους νικητές των τεσσάρων ζευγαριών να παίρνουν το εισιτήριο για το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Εκεί θα βρεθεί ο Συνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης την επόμενη εβδομάδα, καθώς η μοίρα τα έφερε έτσι οι δύο ελληνικές ομάδες να αντιμετωπίσουν δύο τούρκικες.

Πρώτος στη μάχη μπαίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 21:00 στο ΟΑΚΑ τη Φενέρμπαχτσέ, ενώ αύριο στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 21:00 την Αναντολού Εφές. Τα δεύτερα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για την Πέμπτη και την Παρασκευή αντίστοιχα.

Το τρίτο και το τέταρτο παιχνίδι (αν χρειαστεί) στις δύο σειρές είναι να διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα βρεθεί ο ΣΔΚ Θράκης, ο οποίος διοργανώνει τετραήμερη εκδρομή στην Πόλη, την οποία αναμένεται να ακολουθήσουν περίπου 20 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου.

Συγκεκριμένα ο ΣΔΚ Θράκης θα βρεθεί στην Κωσταντινούπολη την Τρίτη 25 Απριλίου για το τρίτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, την Τετάρτη 26 Απριλίου για το τρίτο παιχνίδι του Ολυμπιακού, την Πέμπτη 27 Απριλίου για το τέταρτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και την Παρασκευή 28 Απριλίου για το τέταρτο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες παίρνει την πρόκριση για το Final Four, με τις δύο ελληνικές ομάδες αν προκριθούν να μπορούν να διασταυρωθούν μόνο στο μεγάλο τελικό, αν καταφέρουν να φτάσουν και οι δύο μέχρι εκεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στις δύο ελληνοτουρκικές μονομαχίες:

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσέ

1ος αγώνας: Τρίτη 18 Απριλίου (ΟΑΚΑ, 21:00)

2ος αγώνας: Πέμπτη 20 Απριλίου (ΟΑΚΑ, 21:00)

3ος αγώνας: Τρίτη 25 Απριλίου (Ούλκερ Αρένα, 20:45)

4ος αγώνας: Πέμπτη 27 Απριλίου (αν χρειαστεί, Ούλκερ Αρένα, 20:45)

5ος αγώνας: Δευτέρα 1 Μαϊου (αν χρειαστεί, ΟΑΚΑ)

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές

1ος αγώνας: Τετάρτη 19 Απριλίου (ΣΕΦ, 21:00)

2ος αγώνας: Παρασκευή 21 Απριλίου (ΣΕΦ, 21:00)

3ος αγώνας: Τετάρτη 26 Απριλίου (Αμπντί Ιπεκτσί, 19:30)

4ος αγώνας: Παρασκευή  28 Απριλίου (αν χρειαστεί, Αμπντί Ιπεκτσί, 21:15)

5ος αγώνας: Τρίτη 2 Μαΐου (αν χρειαστεί, ΣΕΦ)