Έγινε… σουρωτήρι το ΤΟΛ της Μαΐστρου! «Βράζουν» κατά δημάρχου οι γονείς των παιδιών που προπονούνται σε αυτές τις συνθήκες

 

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται το Γυμναστήριο Ενόργανης Γυμναστικής στο Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του e-evros που απέστειλε και τις παραπάνω φωτογραφίες.

Όπως βλέπετε κι εσείς στις εικόνες, το γυμναστήριο – τολ – σουρωτήρι μπάζει από παντού νερά. Παιδιά και προπονητές έχουν βάλει παντού κουβάδες για να στάζει εκεί μέσα το νερό.

«Σε 10 μέρες η ομάδα του ΟΕΓΑ κατεβαίνει για την α’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής», αναφέρει η καταγγέλων Σ. Κ. και συνεχίζει:

«Τα παιδάκια μας και τις Άγιες μέρες του Πάσχα έκαναν προπόνηση για να είναι προετοιμασμένα να αναδείξουν με την προσπάθεια τους, την πόλη μας. Kαι ρωτάω… εκνευρισμένη και αηδιασμένη από τις χιλιάδες υποσχέσεις του Δημάρχου: είναι αυτές συνθήκες προπόνησης; Είναι αυτό γυμναστήριο; Δηλαδή δεν υπάρχει πουθενά σ’ αυτή την πόλη ένας αξιοπρεπής χώρος, να στεγαστεί το “σπίτι της ενόργανης”;».

Το e-evros επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΟΕΓΑ Νεκτάριο Κελεσίδη, καθώς ο ΟΕΓΑ είναι ένας από τους συλλόγους που γυμνάζονται στο γυμναστήριο. Όπως τόνισε, το πρόβλημα είναι γνωστό και πως δημιουργείται λόγω των ρωγμών που υπάρχουν στην οροφή. Επισήμανε επίσης πως έχει ήδη απευθυνθεί στους αρμόδιους, εδώ και ένα μήνα δίνοντας μια λίστα με τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

«Μας ενημέρωσαν πως μόλις καλυτερέψει ο καιρός θα έρθουν τεχνικοί, ώστε να ελεγχθούν και να επισκευασθούν οι ρωγμές», ανέφερε ο κ. Κελεσίδης.

«Είναι κρίμα πάντως όταν ο ΟΕΓΑ έχει  μεγάλες διακρίσεις σε όλη την Ελλάδα και είναι μία από τις επαρχιακές ομάδες που αναδεικνύει και “παράγει” ταλέντα, να αναγκάζεται να γυμνάζεται κάτω υπό αυτές τις συνθήκες», σχολιάζει η Όλια Γκαντανίδου που υπογράφει το σχετικό ρεπορτάζ στο e-evros.