Photos: Βροχή στο γήπεδο, «βροχή» και από γκολ στο καθιερωμένο φιλικό της Δευτέρας του Πάσχα προς τιμήν του Γιώργου Γκοδόλια

 

Ούτε η βροχή δεν μπόρεσε να σταματήσει τους Παλαίμαχους ΑΟΞ, Φίλων Γκοδόλια και Αστέρα Μαγικού απέναντι στους βετεράνους του ΠΑΟΚ, τους οποίους δεν “λυπήθηκαν” καθόλου ως φιλοξενούμενους, αφού τους κέρδισαν με το αγγλικό σκορ 4-3 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα στο γήπεδο του Αστέρα Μαγικού.

«Παρά τις ελλείψεις βασικών παιχτών φέτος, λόγω της βροχής αλλά και τραυματισμών και πολλών απουσιών, οι Παλαίμαχοι Ξάνθης με τον γίγαντα Βασίλη Σαρχόση τραυμαρτία απλά να κάνει δημόσιες σχέσεις απο τον…πάγκο, κατάφεραν, να “στριμώξουν” τους βετεράνους του ΠΑΟΚ και να πάρουν υπό βροχή την νίκη, εφαρμόζοντας το σύστημα…. “γκολάρουμε” και φεύγουμε του προπονητή Νίκου Τσιτσέλη», επισημαίνει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα «Μαχητής», που παρουσίασε και σειρά φωτογραφιών από τον αγώνα.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο σήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης που επικαλέστηκε οτι έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και δεν αγωνίστηκε, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρόεδρος της Ξάνθης Άρης Πιαλόγλου χωρίς τον Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη στο πλευρό του αλλά με τον δικηγόρο Χρήστο Δετσαρίδη από την Αλεξανδρούπολη να παρακολουθεί το φιλικό ντέρμπι, ο Ανέστης Μυλωνάς επί των γενικών καθηκόντων ως πρόεδρος, ο Νίκος Τσιτσέλης επί των δημοσίων σχέσεων και της μεταφοράς της ομπρέλας, ενώ δεν προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση οτι ο Ζήσης Βρύζας προτίμησε να βάλει τα ασπρόμαυρα κι όχι τα χρώματα της Βέροιας ή της Εθνικής Ελλάδος. Αντίθετα εντύπωση προκάλεσε η επιμονή του γιατρού Γκοδόλια στα κίτρινα της ομάδας Φίλων Γκοδόλια για τους υπόλοιπους της ομάδας και στα κόκκινα της δικής του αθλητικής στολή….

Στην εντυπωσιακή δεξίωση που προηγήθηκε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Παναγιώτης Σγουρίδης, Θωμάς Μίχογλου, Νίκος Καραγεωργίου, Νίκος Επιτρόπου, Γιώργος Γκιρτζίκης, Νίκος Λεμονίδης, Άρης Πιαλόγλου, ο πρώην πρόεδρος του Αστέρα Μαγικού Ελευθεριάδης, ο Μπάμπης Χατζημεστής του Ορφέα Ξάνθης, ο Γιάννης Ιερόπουλος, ο πρώην προπονητής της εθνικής μπάσκετ Ευθύμης Κουρμουτζόγλου, ο γιατρός  Γιάννης  Πετκίδης,  ο Κούλης Ταξιλδιάρης από την Κομοτηνή όπως και ο γιος του, ο  πρώην δήμαρχος  Ιάσμου Σταύρος Καζάκης, ο πρώην δήμαρχος  Αβδήρων Βασίλης  Τσολακίδης, ο προπονητής  του Αχαρναϊκού Γιώργος Μαραντάς και πολλοί άλλοι.

Ο μπουφές που υπήρχε στο γήπεδο ήταν  του καταστήματος «Fresh Co»  του Μπάμπη Χατζημεστή. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στην επίσημη δεξίωση που έγινε στην ταβέρνα το «Κτήμα» όπου ο γιατρός τους ευχαρίστησε για την τιμή που του έκαναν οι φίλοι του, ειδικά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ανάμεσά τους και ο παλιός βετεράνος της Εθνικής Ελλάδος Χρήστος Τερζανίδης που είχε την ευθύνη της ομάδας του ΠΑΟΚ αλλά δεν αγωνίστηκε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Ξάνθης με 4-3, αποτελούμενη από  παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ, του Αστέρα  Μαγικού και φίλων του γιατρού. Τα γκολ του ΠΑΟΚ  πέτυχε ο Μιχάλης Ιορδανίδης και τα γκολ  της Ξάνθης οι  Καζάκης, Μαλαδένης και δυο ο Νίκος Κεχαγιάς. Διαιτητής για μία ακόμη φορά ο βετεράνος Κυριάκος  Κοντογιαννίδης. Για τον ΠΑΟΚ έπαιξαν οι Γκιτζιούδης, Βουτσιάς, Χασιώτης , Μήτογλου, Καραγεωργίου,  Αλεξανδρίδης, Γεωργιάδης, Μπορμπόκης, Αθανασιάδης, Ιορδανίδης, Ορφανός. Έπαιξαν και οι Αργυρόπουλος, Ρουσομάνης, Αργυρίου, Μπόλκας.

Με την ομάδα της Ξάνθης αγωνίστηκαν οι Μουστάκης, (46΄Κατεργιαννάκης),  Καρασερίδης, Τσετινές, Σαμαράς, Κεχαγιάς, Τζουβαλίδης, Κουμουλίδης, Γελαδάρης, Μαλαδένης, Τσέκος, Δημητριάδης, Γιοβανούδης,  Καζάκης, Ζώτος, Μαυρομάτης, Νικάκης, Κανδυλίδης, Τρυφωνίδης. Για λίγο έπαιξε και ο γιατρός Γιώργος Γκοδόλιας ενώ λόγω τραυματισμού δεν αγωνίσθηκαν τα  δυο αστέρια Ανέστης Μυλωνάς και Λάκης Σαρχόσης, οι οποίοι πάντως τιμήθηκαν με το Χρυσό παπούτσι για την προσφορά τους στους φιλικούς αγώνες των βετεράνων ποδοσφαιριστών και των τουρνουά Γκοδόλια, απο τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα αλλά και την δεξίωση που προηγήθηκε, όπως το κατέγραψε ο φακός της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Μαχητή»: