ΕΠΣ Έβρου: Επιστροφή στις προπονήσεις με… ζύγισμα για τον Ορέστη Ορεστιάδας

 

Με… ζυγαριά προκειμένου να διαπιστωθεί αν έκαναν ατασθαλίες τις άγιες μέρες του Πάσχα, στην διάρκεια των οποίων απολάμβαναν το ρεπό τους, περιμένει ο Γιώργος Αραμπατζής τους παίκτες του το απόγευμα της Τρίτης.

Τότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Ορέστη Ορεστιάδας μετά το Πάσχα, έπειτα από το τετραήμερο ρεπό που απόλαυσαν όλοι για να γιορτάσουν τις Άγιες μέρες και ο τεχνικός έχει χαριτολογώντας τονίσει σε άπαντες ότι θα ελεγχθούν αν ήταν εγκρατείς με τα αρνιά, τα κοκορέτσια και τις μαγειρίτσες.

Οι παίκτες του Ορέστη συνέχισαν τις καθημερινές τους προπονήσεις ως την Μεγάλη Πέμπτη και από τότε ανανέωσαν το ραντεβού τους στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας για το απόγευμα της Τρίτης, ώστε να μπουν στην τελική ευθεία των φετινών τους υποχρεώσεων.

Στόχος τους είναι το τρία στα τρία στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, ώστε να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους. Βέβαια η υπόθεση τίτλος και άνοδος στην Γ’ Εθνική δεν εξαρτάται πλέον από τους ίδιους, αφού χρειάζονται και το στραβοπάτημα της ΑΕ Διδυμοτείχου.