Συμπληρώνει 15 χρόνια την Δευτέρα του Πάσχα το καθιερωμένο φιλικό των φίλων του κορυφαίου θρακιώτη γιατρού Γιώργου Γκοδόλια

 

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει για ακόμα μια χρονιά η ορηανωτική επιτροπή του θεσμοθετημένου φιλικού που διεξάγεται κάθε Δευτέρα του Πάσχα από τους φίλους του Γιοώργου Γκοδόλια, για την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο του Μαγικού. Φέτος συμπληρώνονται 15 χρόνια διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα-εθίμου που διοργανώνεται προς τιμήν του κορυφαίου Έλληνα, και Θρακιώτη, γιατρού Γιώργου Γκοδόλια, επικεφαλής του ιατρικού τιμ των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαιρου.

Το φιλικό διοργανώνουν στο γήπεδο του Μαγικού οι φίλοι του Γιώργου Γκοδόλια, σε συνεργασία οπως πάντα με τους παλαιμάχους του ΑΟΞ και του Αστέρα Μαγικού, αλλά φέτος ειδικά και του παλαιμάχους του ΠΑΟΚ. Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού είναι στις 17:00, ενώ θα υπάρξουν όλες οι γνωστές «ατραξιόν» όπως η επίσημη/πανηγυρική είσοδος των ομαδων στο γήπεδο, που θα συνοδευτεί μάλιστα και από μουσική από πενταμελή ορχηστρα με κλαρίνο λόγω και των γιορτινών ημερών. Μετά τον αγώνα θα υπαρξει φυσικά φαγητό για όλους, όπως σουβλάκια, μπιφτέκια, λουκάνικα αλλά και αναψυκτικά και θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι.

Για όσους δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Γιώργος Γκοδόλιας αξίζει συνοπτικά να αναφέρουμε πως είναι πρόεδρος των ορθοπεδικών γιατρών της Βορείου Γερμανίας και διευθυντής της κορυφαίας ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου του Χένρε Βάινε. Φυσικά είναι καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης έχοντας μάλιστα διατελέσει και πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ενώ τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, μετά από πρόταση του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη, ανέλαβε επικεφαλής του ιατρικού τιμ των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου και μάλιστα αμισθί.

Το σπουδαιότερο όμως είναι πως ο εξαίρετος αυτός επιστήμονας δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του σε σοβαρά θέματα σε πολλούς συμπατριώτες του από την Ξάνθη και την Θράκη γενικότερα, ενώ πάρα πολλές γερμανικές ομάδες αλλά και γνωστοί ποδοσφαιριστές έχουν απευθυνθεί σε αυτόν για τραυματισμούς τους.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΟΔΟΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here