Super League: Παραμένει στον Ηρακλή μέχρι τέλους ο Παντελίδης παρά τα περί του αντιθέτου γραφόμενα

 

Όπως και αναμενόταν παρά τις φήμες για αποχώρησή του από τον Ηρακλή, ο Σάββας Παντελίδης κατόπιν επικοινωνίας που είχε με τους παίκτες του Ηρακλή πείστηκε να συνεχίσει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και να μην αφήσει στην μέση κάτι που με τόσο κόπο δημιούργησε.

Εξ’αλλου το δέσιμο Παντελίδη με τους ποδοσφαιριστές του είναι πολύ δυνατό, αφού ο Ελληνας τεχνικός κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να συσπειρώσει τους παίκτες του ενόψει του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

Παρόλα αυτά, οι νέες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της διοίκησης, που άφησαν τους παίκτες απλήρωτους ενόψει Πάσχα, έφεραν τον τεχνικό του Ηρακλή στα όριά του με τον ίδιο να έδειχνε σημάδια… παραίτησης.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως αρκετοί απο τους “κυανόλευκους” ποδοσφαιριστές επικοινώνησαν μαζί του σε μία προσπάθεια να τον μεταπείσουν με τον ίδιο, αναγνωρίζοντας και την προσπάθεια και τον κόπο που έκανε ο ίδιος με τους παίκτες του όλο αυτό το διάστημα, να παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη στην πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση μετά το Πάσχα.

Αλλωστε, ο Ηρακλής με νίκη την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό θα “αγκαλιάσει την αγωνιστική παραμονή του στην κατηγορία.