Με θρακιώτικη παρουσία τα κορίτσια του Ολυμπιακού στην Προύσα για την ευρωπαϊκή κούπα

 

Στην πόλη από όπου ξεκίνησε ουσιαστικά η φετινή αγωνιστική σεζόν, με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας, βρίσκεται από το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης η αποστολή της ομάδας γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά την ιστορική και μεγαλειώδη νίκη τους το απόγευμα της Μ. Τετάρτης σε βάρος της Βursa BBSK, αναχώρησαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης από το «Ελ. Βενιζέλος» για την Κωνσταντινούπολη και το μεσημέρι αφίχθησαν στην Προύσα.

Η ημέρα περιελάμβανε ξεκούραση για τις αθλήτριες του Ολυμπιακού οι οποίες το απόγευμα της Μ. Παρασκευής θα προπονηθούν στο γήπεδο, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό τελικό που θα διεξαχθεί το Μεγάλο Σάββατο (15/4, 16:00).

Ο Ολυμπιακός, που στην πορεία του για τον τελικό απέκλεισε και την Τσανάκαλε παρόντων και οπαδών του από την Θράκη, ενώ τότε είχε ταξιδέψει μέσω Αλεξανδρούπολης, αυτή τη φορά πήγε στην Τουρκία με απευθείας πτήση αλλά θα έχει και πάλι τουλάχιστον έναν θρακιώτη παρόντα στο γήπεδο.

Ο λόγος για τον κομοτηναίο δημοσιογράφο Στέφανο Λεμονίδη, ο οποίος βρίσκεται στην Προύσα ως απεσταλμένος του “Φωτός” αλλά και του “Volleynews” για να καλύψει την προσπάθεια των κοριτσιών του Ολυμπιακού να κατακτήσουν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο και μάλιστα μέσα στην Τουρκία.

Μάλιστα ο Λεμονίδης έχει ένα ξεχωριστό ρεκόρ. Έχει καλύψει ως δημοσιογράφος και τους προηγούμενους επτά ευρωπαϊκούς τελικούς του Ολυμπιακού στο άθλημα του βόλεϊ. Αυτός του Μεγάλου Σαββάτου θα είναι ο όγδοος. Μάλιστα σχολίασε στο facebook: «Ζήσαμε και τους 7 ευρωπαϊκούς τελικούς βόλει του Ολυμπιακού, αλλά ο χθεσινός στο Ρέντη ήταν ανεπανάληπτος, ο κορυφαίος όλων. Σαν να κέρδισε ο Ολυμπιακός το τρόπαιο. Ευχαριστούμε τα κορίτσια για τις συγκινήσεις που μας χάρισαν».