Super League: Ξανά στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Οκάν Χατζητερζόγλου

 

Η ομάδα του ΠΑΟΚ δείχνει να προσπαθεί να επενδύσει στο μέλλον και μετά την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού από τον ΠΑΟΚ, στον δικέφαλο του Βορρά επανέφεραν στο προσκήνιο ενόψει καλοκαιριού την περίπτωση του νεαρού αμυντικού της Ξάνθης Οκάν Χατζητερζόγλου.

Ο Οκάν Χατζητερζόγλου, έκανε ντεμπούτο στον φετινό αγώνα της Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο γύρο της Super League, και τα πήγε ομολογουμένως καλά. Αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον επέλεξε ως βασικό και σε επόμενα ματς της Ξάνθης, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά και μετά από μακροχρόνια απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, αλλά και της στράτευσής του, να μετράει άλλες 10 επιπλέον συμμετοχές.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως ο Οκάν Χατζητερζόγλου, βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, από τον περασμένο Δεκέμβριο, ενόψει τότε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά ο τραυματισμός του νεαρού στο μετατάρσιο εμπόδισε την ομάδα του ΠΑΟΚ από το να ασχοληθεί περαιτέρω. Παρ’όλα αυτά με τον Οκάν να έχει πλέον σχεδόν αναρρώσει οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ επανέφεραν την περίπτωση του στο προσκήνιο, ενόψει πλέον της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Βέβαια με την ρήτρα του Οκάν να έχει ορισθεί σύμφωνα με πληροφορίες στα 4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και τον Χρήστο Πανόπουλο να έχει αποδείξει αρκετές φορές το πόσο καλός διαπραγματευτής είναι στις πωλήσεις, μόνο εύκολη δεν φαντάζει η αποχώρηση του νεαρού αμυντικού από το γήπεδο των Πηγαδίων.