Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι δηλώσεις των προπονητών ΑΕΔ και Κοσμίου που αποχώρησαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο

 

Αγκαλιασμένοι αποχώρησαν από το γήπεδο οι προπονητές της ΑΕ Διδυμοτείχου Γιάννης Αναστασιάδης και του ΠΑΟΚ Κοσμίου Γιώργος Δίγκας, μετά την ολοκλήρωση του μεταξύ των δύο κυπελλούχων Εβρου και Ροδόπης αγώνα για την β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Παρά την ένταση του αγώνα και το γεγονός ότι κρίθηκε στις καθυστερήσεις, οι δυο τεχνικοί φυσικά και δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις τους, όπου ο ένας έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του άλλου.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που ήρθε δύσκολα, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Το Κόσμιο είναι δυνατή ομάδα, πειθαρχημένη, σκληρή, ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές απουσίες. Νομίζω ότι ήταν καλύτερη ομάδα από την Προσοτσάνη. Όμως εμείς ήμασταν καλύτεροι και στο τέλος ευτυχήσαμε να βάλουμε το γκολ», σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΔ Γιάννης Αναστασιάδης.

Σε σχέση με την συνέχεια, επισήμανε: «Πλέον θα πάμε στο Σκούταρι την ερχόμενη Τετάρτη. Ένας αγώνας είναι. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη, θα το παλέψουμε αλλά ακόμα και αν δεν προκριθούμε δεν θα απογοητευθούμε κιόλας, ήδη δείξαμε πόσο υψηλό επίπεδο έχουμε και ο στόχος είναι η συμμετοχή του χρόνου στη Γ’ Εθνική. Πρώτα πάντως θα ασχοληθούμε με το Κύπελλο και μετά με το πρωτάθλημα, η επανέναρξη του οποίου αργεί ακόμα».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δίγκας επισήμανε: «Όταν δέχεσαι το γκολ στις καθυστερήσεις σε πειράζει. Όμως δεν απαξιώνω την καλή εμφάνιση του Διδυμοτείχου. Εμείς ήρθαμε με 12 άτομα και σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Μας έλειπαν 7 βαικοί παίκτες, γιατί στην Ροδόπη τα βασικά εργαλεία σε μεγάλο αριθμό είναι φοιτητές και σε περίοδο διακοπών πολλοί μας έλειπαν. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς που έπαιξαν από την ομάδα μου αλλά και στην ομάδα του Διδυμοτείχου, στην οποία εύχομαι καλή συνέχεια στον θεσμό και μακάρι να φτάσει μέχρι τέλους».