Volley League: Οι Εβρίτες του ΠΑΟΚ “σκούπισαν” αυτούς του Παναθηναϊκού! 2-0 και ο Ολυμπιακός τον Παμβοχαικό του Δεληκώστα

 

Σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι των δυο ομάδων όπου κρίθηκε στο ται μπρεικ στον αγώνα της Μ. Πέμπτης ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολη νίκη 3-0 σε 75′ επί του Παναθηναϊκού στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League.

Ο ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε ξανά χωρίς τον Σέρβο διαγώνίο του Σάσα Στάροβιτς που είναι τραυματίας είχε βασικό τον Ανδρεάδη με 5 πόντους με 2/7 επιθέσεις και τα λίμπερο από τον Έβρο Γκαρά 76% υποδοχή και Κωνσταντινίδη που αγωνίστηκε για μικρό διάστημα, ενω από τον Παναθηναικό ο πρωην του Εθνικού Γκονζάλες ήταν κακός με 9 μόλις πόντους, ενω ο Εβρίτης λίμπερο Δαρίδης με 41% υποδοχή, ενω ο Θωμάς Δημητριάδης είχε 5 πόντους με 4/8 επιθέσεις. Τα σετ του αγώνα ήταν 25-21, 25-21, 25-22.

Στο αλλο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έκανε νεο περίπατο με 3-0 (25-16, 26-24, 25-14) του Παμβοχαικού του Κώστα Δεληκώστα και διπλασιασε και αυτός τις νίκες. Ο πρωην του ΑΟΟ Άθως Κόστα ειχε 4 πόντους ενω αγωνίστηκε λίγο για την ομαδα του Παμβοχαικού ο Εβρίτης Γιάννης Σκαρλατίδης.