Διδυμότειχο blues για “Βοργια”, Κυπις” και “Δελη” του Κοσμίου! 1000 χιλιόμετρα για την ομάδα τους!!!

 

Μπορεί ο ΠΑΟΚ Κοσμίου να αποκλείστηκε “άδοξα” στις καθυστερήσεις από την ΑΕ Διδυμοτείχου που θα αντιπροσωπεύσει την Θράκη πλέον στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, ωστόσο η ομάδα της Ροδόπης αν και κατέβηκε με μόλις μια δωδεκάδα έδειξε πώς είναι μια ωραία “παρέα”, μια “αγαπημένη” οικογένεια.

Συγκεκριμένα, αν και απαρτίζεται από αρκετούς φοιτητές, οι οποίοι έλειπαν και για τις πασχαλινές διακοπές τους, όταν έμαθαν πως η ομάδα δεν συμπληρώνει ούτε εντεκάδα, δεν δίστασαν να κάνουν περίπου 1.000 χιλιόμετρα (για την ακρίβεια 1.021 χιλιόμετρα) με το αυτοκίνητο (φώτο) ξεκινώντας από την Κοζάνη για να φτάσουν στο Διδυμότειχο και κατόπιν να επιστρέψουν και πάλι στην Κοζάνη για να δουν τις οικογένειές τους.

Ο λόγος για τον Ημαθιώτη Χρήστο Βοργιατζίδη ή “Βόργια” που και τους Κοζανίτες Νίκο Δεληγιαννη ή “Δέλη” και Γιώργο Κυπιρτόγλου ή “Κυπις”, που έδειξαν ακόμα και σε αυτές τις εποχές ότι κάποιοι ακόμα παίζουν για την φανέλα… και το παρεάκι τους. Οι τρεις παίκτες διανυκτέρευσαν στην Κομοτηνή και πήραν πάλι το αυτοκίνητο της επιστροφής, ώστε να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους και να επιστρέψουν αμέσως μετά το Πάσχα για τους τελευταίους αγώνες των πλέι οφ στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Θράκης.