Αποχαιρετισμός με νίκη των εφήβων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί του Ίκαρου Έδεσσας στο τελευταίο τους ματς στην Πολίχνη

 

Με νίκη αποχαιρέτησε τελικά την διοργάνωση της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων η εφηβική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί του Ίκαρου Έδεσσας, στον τελευταίο αγώνα που έδωσε στο κλειστό της Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη.

Ο Εθνικός, που έχει ρεπό τη Μεγάλη Πέμπτη, νίκησε με 3-1 σετ από τον Ίκαρο Έδεσσας (αν και αρχικά είχε γραφτεί σε μπλογκ του χώρου του βόλεϊ ότι ηττήθηκε με 3-0 σετ με αποτέλεσμα να παρασυρθούμε και εμείς και να μεταφέρουμε αυτήν την λάθος πληροφόρηση, για το οποίο ζητούμε συγνώμη).

Τα σετ της αναμέτησης: 18-25, 13-25, 25-19, 21-25. Την φωτογραφία την έχουμε δανειστεί από τον  bakar στο liberovolley. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα του Εθνικού δεν αγωνίστηκε ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης λόγω τιμωρίας. Στον αλλο παιχνίδι Πρεβεζα-Καρδίτσα 1-3 αποτελεσμα κακο για τον Εθνικό που περιμένει τα αποτελέσμα και της Μ. Πέμπτης, ελπίζοντας πάντως σε ένα μεγάλο θαύμα συνδυασμού αποτελεσμάτων με νίκη της Εδεσσας απί της Καρδίτσας.

ΊΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Ρέτζιος): Δάμου, Κυβελίδης, Πριβαρτιτισάνης, Γάτσης, Αντωνόγλου, Ρέτζιος, Γιαννούτσης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  (Τσουλκανάκης): Μούχλιας, Καραπιπέρης, Ποιμενίδης, Τσέλιος, Κεσεσίδης, Ανδραβίζος, Χατζίδης (λ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πήγασο Πολίχνης (3) 6 (9-2)
Εθνικός Αλεξανδρούπολης (4) 6 (10-7)
ΣΠΑ Καρδίτσας (3) 5 (6-6)*
Ικαρος Έδεσσας (3) 4 (4-7)*
ΑΟ Πρέβεζας (3) 3 (2-9)*

*Η νίκη δίνει 2 βαθμούς και η ήττα 1 βαθμό