Κύπελλο Ελλάδος: Στο ψυγείο ο παρατηρητής διαιτησίας του επαναληπτικού προημιτελικού της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ

 

Το απόγευμα διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε σε αυτόν αποκλείοντας την Ξάνθη, ωστόσο τιμωρία περιμένει τον παρατηρητή του επαναληπτικού αγώνα της προημιτελικής φάσης, αφού με ανακοίνωση της η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ενημέρωσε πως έβαλε τους δύο από τους τέσσεριος παρατηρητές των επαναληπτικών στο «ψυγείο».

Συγκεκριμένα ο ένας παρατηρητής που τιμωρήθηκε είναι ο Ιωάννης Στογιαννίδης, που είχε ορισθεί στον προημιτελικό της Ξάνθης στην Τούμπα, αφού από την Πειθαρχική Επιτροπή θεωρήθηκε πως έχει διαπράξει πειθαρχική παράβαση, με τον αποκλεισμό του από εκ νέου ορισμό του σε αγώνα για 20 μέρες (που ολοκληρώνονται πάντως αυτό το διάστημα και αναμένεται να επιστρρέχει εμτά το Πάσχα), ενώ αντίστοιχα τιμωρήθηκε και ο παρατηρητής του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, με μόνη διαφορά πως η ποινή του δεύτερου είναι 60 μέρες εκτός των ορισμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

Αριθμός απόφασης 93/2017
Επιβάλλει στον παρατηρητή του αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 2/3/2017) Ιωάννη Αποστολόπουλο την ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα εξήντα (60) ημερών για πειθαρχική παράβαση, η οποία προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 1, 6, 7 και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Αριθμός απόφασης 94/2017
Επιβάλλει στον παρατηρητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ξάνθη (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 2/3/2017) Ιωάννη Στογιαννίδη την ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών για πειθαρχική παράβαση, η οποία προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 1, 6, 7 και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Αριθμός απόφασης 95/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών 1923 χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 §§ 1, 2 και 15 § 2 περ. α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και η οποία φέρεται ότι τελέσθηκε στις 2 Μαρτίου 2017 (αγώνας Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων).