Γ’ Εθνική: Κάταγμα ο Σταύρος Τσορμπατζίδης που επέστρεψε Αλεξανδρούπολη!

 

Τον αρχηγό της άμυνας και εκ των κορυφαίων παικτών τους, τον εβρίτη Σταύρο Τσορμπατζίδη, θα στερηθεί το Λουτράκι για διάστημα τουλάχιστον 15 ημερών.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής που επέστρεψε από την Γερμανία και την ΦΚ Ντούισμπουργκ όπου και  αγωνιζόταν, τραυματίστηκε σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο του Κυριακάτικου αγώνα στην Τρίπολη (0-1) με τον Παναρκαδικό, όταν σε μια εναέρια μονομαχία, ο αντίπαλος του έκανε «σκαμνάκι» με αποτέλεσμα ο παίκτης να προσγειωθεί ανώμαλα στο έδαφος και να υποστεί κάταγμα σκαφοειδούς στο δεξί καρπό του χεριού του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν αισθάνθηκε κάποια ιδιαίτερη ενόχληση εκείνη τη στιγμή και συνέχισε να αγωνίζεται ολοκληρώνοντας τον αγώνα. Το βράδυ, όμως, όταν η αποστολή των οράνιε επέστρεψε στο Λουτράκι και ο ποδοσφαιριστής πήγε σπίτι του, το χέρι του πρήστηκε.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Τσορμπατζίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και στο χέρι του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής αποχώρησε ήδη για την Αλεξανδρούπολη για να περάσει τις Πασχαλινές διακοπές του στην ιδιαίτερη πατρίδα του και θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα όταν και θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις.

Όπως γίνεται κατανοητό, από τον παίκτη και τους ανθρώπους του Λουτρακίου θα γίνει «αγώνας δρόμου» για να προλάβει τον αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας τη μεθεπόμενη Κυριακή στο Θώδειο.