Η «Εβροφάρμα» μεταξύ των 20 ελληνικών αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων που στηρίζει ο ΟΠΑΠ

 

Πολύ σημαντική διάκριση αποτελεί για την θρακι’ωτικη γαλακροβιομηχανία «ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ» η επιλογή της από τον ΟΠΑΠ να βρίσκεται μεταξύ των 20 αναπτυσσόμενων μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων που αποφάσισε να στηρίξει μέσω του προγράμματος εταιρικής ευθύνης «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ».

Η παρουσίαση του προγράμματος, το οποίο υλοποιείται χάρη στην στενή συνεργασία με τον οργανισμό «Endeavor Greece» αλλά και των εταιρειών που επιλέχθηκαν να συμμετέχουν, πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τρίτη 4 Απριλίου 2017.

Ειδικότερα, η καινοτόμα γαλακτοβιομηχανία του Έβρου, μαζί με την θυγατρική της CAMPUS η οποία είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές κτηνοτροφικές εταιρείες, βρίσκεται μεταξύ των είκοσι ελληνικών επιχειρήσεων που αποφασίστηκε από τον ΟΠΑΠ και τον «Endeavor Greece» να ενταχθούν στο συγκεκριμένο project.

Έτσι θα λάβουν μεταξύ άλλων εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη υποστήριξη, αλλά και πρόσβαση σε ένα δίκτυο περισσότερων από 70 υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς. Όπως τονίστηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης, η υλοποίηση του προγράμματος θα τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και με την εξέλιξή τους να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, διευρύνοντας τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι επιχειρήσεις θα έχουν πρόσβαση σε κατάρτιση, υπηρεσίες συμβούλων, χρηματοδοτικά εργαλεία, βοήθεια για επέκταση σε νέες αγορές και πολλά ακόμη σημαντικά πλεονεκτήματα για την ανάπτυξη τους.

Πέρα από την Evrofarma, οι υπόλοιπες 19 αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα είναι οι Alvion Pharmaceuticals, Anassa, Bläuel, Cream Team, Diving Status, Doctoranytime,  Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη, KANAKAS, Madame Shoushou, Nannuka, Nanophos, ΝΗΣΟΣ, Plex.Earth, Pockee, Provertia, Radiki, Τυροκομική εταιρεία Ρούσσας, Spotawheel και Τσιλιλής. Oι συγκεκριμένες επιχειρήσεις επιλέγησαν μέσα από ένα σύνολο 539 επιχειρήσεων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

«Το “στοίχημα” του ΟΠΑΠ είναι η ανάπτυξη – και εργαζόμαστε εντατικά για να το πετύχουμε», σχολίασε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ. «Γι’ αυτό και η σημερινή μέρα», πρόσθεσε, «είναι ιδιαίτερη για εμάς, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη του προγράμματος “Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ”, που έχει ως στόχο να ενισχύσει τις προοπτικές δυναμικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων». Στη φωτογραφία οι Χρήστος (αριστερά) και Παναγιώτης Παπαζηλάκης (δεξία) με τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλε (στη μέση).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here