A2 Γυναικών: Αποδεκτή η παραίτηση προέδρου στον ΑΟ Νέας Βύσσας αλλά και… καταγγελίες για παραπληροφόρηση

 

Αποδεκτή έχει γίνει η παραίτηση του προέδρου του ΑΟ Νέας Βύσσας Δημήτρη Παζαρίδη μετά από 13 χρόνια προσφοράς στον σύλλογο, όπως γίνετυαι αντιληπτό από την ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΟ Νέας Βύσσας. Ωστόσο τονίζεται με έμφαση ότι μια παραίτηση δεν σημαίνει και πλήρη αποχώρηση ή πολύ περισσότερο διάλυση του συλλόγου.

Στην ανακοίνωση, το ΔΣ δεσμεύεται για εκλογές στο πλαίσιο του καταστατικού της ομάδας, ανανεώνεται το ραντεβού για το νέο πρωτάθλημα αλλά και το καθιερωμένο πλέον διεθνές τουρνουά, ενώ δίνεται υπόσχεση ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια την επόμενη σεζόν η ομάδα να κάνει άλμα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Από το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν. Βύσσας Ορεστιάδας σας ανακοινώνουμε τα εξής:

1.Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τις αθλήτριες , το προπονητικό δυναμικό τα τμήματα υποδομής και τον υπέροχο κόσμο που έδινε δυναμικό παρόν κάθε αγωνιστική και υπήρξε ο έβδομος παίκτης μας.
2.Ιδιαίτερα ευχαριστεί το Δήμο Ορεστιάδας και τους χορηγούς που με ιδιαίτερη θέρμη βοήθησαν την προσπάθειά μας.
3.Η εκτίμηση της αγωνιστικής πορείας κλείνει με θετικό πρόσημο αφού ο αρχικός στόχος της παραμονής στη νέα κατηγορία επετεύχθη από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
4.Στον απόηχο της παραίτησης του προέδρου δηλώνουμε ότι: καμία παραίτηση δεν υπονοεί εγκατάλειψη ή διάλυση ή πλήρη αποχώρηση, απενταντίας αποτελεί την αφορμή για δημιουργική ανασυγκρότηση δυνάμεων και σχεδιασμό της επόμενης περιόδου ώστε τα λάθη μας να είναι το εφαλτήριο μεγαλύτερων επιτυχιών. Οπότε ότι αναλύεται από φίλους και μη στα γνωστά πηγαδάκια είναι παραπληροφόρηση.
5.Ραντεβού λοιπόν στις επόμενες εκλογές που θα προκηρυχθούν όπως προβλέπει το καταστατικό μας.
6.Ραντεβού στο τρίτο Διεθνές Τουρνουά ΒόλεΪ Γυναικών και στο επόμενο πρωτάθλημα όπου θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για το επόμενο άλμα μας .
7.Σε αναμονή των εξελίξεων λοιπόν με εκτίμηση εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Ο. Νέας Βύσσας Ορεστιάδας με την ευχή η επόμενη χρονιά να είναι η καλύτερη αγωνιστικά για όλες τις ομάδες του Δήμου Ορεστιάδας.

Με τιμή Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν. Βύσσας Ορεστιάδας