Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το KomoRun 2017! Οι τιμές για τις συμμετοχές σε Ημιμαραθώνιο και χιλιόμετρα

 

Ξεκίνησαν από την Δευτέρα 10 Απριλίου οι εγγραφές στο KomoRun του 2017, την δρομική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Κομοτηνή με μεγάλη επιτυχία και επιστρέφει φέτος ακόμα δριμύτερη με τρία αγωνίσματα. Απομένουν άλλωστε ακριβώς 40 ημέρες για την διεξαγωγή της και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Στις 21 Μαΐου λοιπόν θα δοθεί το σήμα της έναρξης, για τον ημιμαραθώνιο Κομοτηνής (21,1 χλμ), τον αστικό δρόμο (5 χλμ), αλλά και διάφορες σκυταλοδρομίες αφιερωμένες σε μαθητές που θα διεξαχθούν το βράδυ σε κλίμα γιορτινό. Ήδη μάλιστα ξεκίνησαν και οι πρώτες εγγραφές, με το κόστος συμμετοχής στον ημιμαραθώνιο να ορίζεται όπως και πέρυσι στα 15 ευρώ ενώ στον λαϊκό δρόμο των 5 χιλιομέτρων στα 5 ευρώ.

Τον αγώνα συνδιοργανώνουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής, ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία “Ηρόδικος” και η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με την υποστήριξη πολλών ακόμη αθλητικών συλλόγων.