Κύπελλο Ερασιτεχνών: Καβαλιώτικη η τριπλέτα στο θρακιώτικο ντέρμπι ΑΕ Διδυμοτείχου – ΠΑΟΚ Κοσμίου

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αναμέτρηση της ΑΕ Διδυμοτείχου με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης για την β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. 

Η κυπελλούχος ΕΠΣ Έβρου αφού απέκλεισε την Προσοτσάνη της Δράμας, θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχου ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που με την σειρά της απέκλεισε τον Κεραυνό Πέρνης από την Καβάλα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4.00 το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου με απευθείας κάλυψη από το ThrakiSportS. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ και για τις γυναίκες στα 3 ευρώ.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσουν παράταση και πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την άλλη εβδομάδα στις Σέρρες την Ελπίδα Σκουτάρως που απέκλεισε την περασμένη Τετάρτη τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη.

Από την ΚΕΔ ανακοινώθηκαν μάλιστα την Δευτέρα και οι διαιτητές της αναμέτρησης που προέρχονται από την Καβάλα. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ψωμόπουλος με βοηθούς τους Βερνέζη και Δεδονάκη. Παρατηρητής θα είναι ο Βέργος Χαλβατζής απο την ΕΠΣ Ξάνθης.