Επιτυχημένη η παρουσία πέντε Θρακιωτών στον Μαραθώνιο του Μιλάνου

 

Στον 17ο Μαραθώνιο του Μιλάνου ταξίδεψε η 5μελής αποστολή του Lykoi Running Team από την Αλεξανδρούπολη, χαρίζοντας πολύ καλές επιδόσεις και σπάζοντας το φράγμα των τριών ώρων, που ήταν ο στόχος που είχε τεθεί.

Ανάμεσα στους 5.000 δρομείς του Μαραθωνίου και τους 37 Έλληνες συμμετέχοντες, η θρακιώτικη αποστολή έκανε τη διαφορά με τους πέντε μαραθωνοδρόμους της να κατακτούν αρκετά καλές θέσεις και παράλληλα να έχουν τη πρωτιά ανάμεσα στους Έλληνες που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση.

Ο Χαράλαμπος Βούλκος κατετάγη 53ος στην γενική κατάταξη του Μαραθωνίου, 25ος στη κατηγορία 19-34 ετών και ήταν πρώτος στους Έλληνες σπάζοντας και το ατομικό του ρεκόρ, καθώς κατέβηκε από τις τρεις ώρες, τερματίζοντας με χρόνο 2:44:29.

Την 61η θέση του Μαραθωνίου με χρόνο 2:46:21 και τη δεύτερη ανάμεσα στους Έλληνες κατέκτησε ο Φώτης Μουρατίδης. Λίγο πριν κλείσει τρίωρο τερμάτισε 159ος στην γενική κατάταξη και ο Δημήτρης Κόρακας με χρόνο 2:56:41.

Καλό χρόνο έκαναν και ο Μιχαηλίδης Θεόδωρος με 3:06:21 αλλά και ο Γιώργος Μπακιρτζής με 3:09:21 που επίσης ταξίδεψαν από τον Έβρο για το Μιλάνο, προκειμένου να λάβουν μέρος στην σημαντική αυτή διοργάνωση.