Το 11λεπτο αφιερωματικό βίντεο για τον Χρήστο Πανόπουλο και οι κρυφοί συντελεστές του

 

Δημοσιοποιήθηκε από την ΠΑΕ Ξάνθη το αφιερωματικό βίντεο, διάρκειας έντεκα λεπτών, που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση τιμής στον Χρήστο Πανόπουλο και παρουσιάζει την ιστορία του ιδιοκτήτη της θρακιώτικης ομάδας αλλά και ταυτόχρονα, την ιστορία του ΑΟΞ στα σαλόνια της Α’ Εθνικής.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτό το βίντεο. Η φωνή που ακούγεται, γνώριμη σε όλους, είναι ίσως η πιο γνωστή και χαρακτηριστική φωνή στην χώρα, αυτή του Γεράσιμου Δραγώνα, βασικού εκφωνητή επί χρόνια της ΕΡΤ και της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, που διετέλεσε και εκφωνητής σε πολλά στάδια και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Την επιμέλεια του βίντεο από δημοσιογραφικής πλευράς την είχε ο εβρίτης δημοσιογράφος και παλιός συνεργάτης του ThrakiSportS Κώστας Πιτιακούδης, με μεγάλο παρελθόν σε πολλά και σημαντικά αθλητικά μέσα της Αθήνας ενώ την τεχνική επιμέλεια καθώς και το μοντάζ ανέλαβε ο Σπύρος Κακολύρης, με μεγάλο παρελθόν στο Mega. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των τριών, που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στην εκδήλωση της περασμένης Παρασκευής στο Elisso, μπορείτε να δείτε παρακάτω…