Κύπελλο Ελλάδος: Βοηθός στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ ο Χασάν Κούλα που εξελίσσεται στο κορυφαίο «σημαιάκι» της χώρας

 

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις πρώτες αναμετρήσεις στα ζευγάρια Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως έγινε γνωστό, το Ολυμπιακός – ΑΕΚ που θα γίνει την Μ. Πέμπτη θα “σφυρίξει” ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), έχοντας βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη (Μακεδονίας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και επιπρόσθετους τους Γεώργιο Κύζα (Δράμας) και Δημήτρη Θάνο (Γρεβενών).

Με τον ορισμό αυτόν, ο ξανθιώτης βοηθός, που είναι εδώ και δυο χρόνια διεθνής εκπροσωπώντας στην ελληνική διαιτησία στο εξωτερικό, φαίνεται ότι υπολογίζεται από την ΚΕΔ ως ένα από κορυφαία…  σημαιάκια της Super League και συνολικά της χώρας.

Τέταρτος διαιτητής στο Καραϊσκάκη θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας), ενώ παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας).

Όσον αφορά το παιχνίδι της Μ. Τετάρτης μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, θα το διευθύνει ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), έχοντας βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Χρήστο Μπαλτά (Αχαΐας).

Eπιπρόσθετοι θα είναι Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) και Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας), τέταρτος ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών), ενώ παρατηρητής θα είναι ο Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλακαρνανίας).