ΕΣΠΕΘΡ: Κάθε εβδομάδα και… τίτλος για τον ΑΟ Καβάλας που θα εκπροσωπήσει την ΑΜ-Θ στο Πανελλήνιο

 

Κάθε βδομάδα και… τίτλος για τον Α.Ο. Καβάλας, αφού μετά τις Γυναίκες, ήρθε η σειρά, να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2016-2017 και στις Κορασίδες.

Όπως ανέφερε το ThrakiSportS ήδη από το μεσημέρι του Σαββάτου, οι δυο εκπρόσωποι της Θράκης που έφτασαν στο φάιναλ φορ της Ξάνθης, η ΑΕ Κομοτηνής και οι Αμαζόνες Μαΐστρου, δεν μπόρεσαν να προκριθούν στον τελικό.

Οι δυο θρακιώτικες ομάδες έπαιξαν στον μικρό τελικό όπου νίκησε με 3-2 σετ η ΑΕΚ. Στον τελικό ο ΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον Αμυγδαλεώνα, όπως είχε νικήσει με 3-0 νωρίτερα στον ημιτελικό και τις Αμαζόνες.Έτσι, η  Καβάλα θα εκπροσωπήσει την Ένωση στη Β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων, όπου στα τέλη του μήνα θα αντιμετωπίσει στην Ελασσόνα την τοπική Ένωση, τον Ηρακλή Ιωαννίνων, τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Αρχέλαο Κατερίνης.

Τις απονομές στις αθλήτριες της ομάδας της Καβάλας αλλά και στις υπόλοιπες ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας και αντιπρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ειρήναρχος Κεμανετζής, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και πρόεδρος του ΤΑΑ ΑΟ Ορεστιάδας Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, ο ταμίας Ευάγγελος Γιαγουρτάς και τα μέλη του Δ.Σ. Τάκης Παναγιωτίδης και Τέλης Τσότρας (Πρόεδρος της Αγωνόδικης Επιτροπής).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ