Β’ Εθνική Γυναικών: Έσπασε την “γκίνια” η Ροδόπη ’87 νικώντας εύκολα τις Πιερίδες! Στο νοσοκομείο η Μετενίδου

 

Μετά από 6 παιχνίδια χωρίς να σκοράρει η ομάδα της Ροδόπη ’87 γύρισε στις επιτυχίες και σκόραρε τρεις φορές απέναντι ωστόσο στην πιο αδύνατη ομάδα του πρωταθλήματος τις Πιερίδες Μούσες και τελείωσε  και μαθηματικά την υπόθεση σωτηρίας δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Κομοτηνής σύμφωνα με την Θρακική αγορά από όπου και η φώτο, από το ξεκίνημα είχε τα ηνία του αγώνα, χάνοντας ευκαιρίες με την Περιβολοπούλου στο 2′ και την Τσουκαλά στο 4′ ενω καλή ευκαιρία έχασε και η Σωκράτους στο 14′ μετα από την πάσα της “αειθαλούς” Περιβολοπούλου. Οι φιλοξενούμενες απείλησαν στο 16′ όταν το σουτ της Παναγιωτίδου μπλόκαρε σταθερά η Βαδάση για να έρθει αυτό που έψαχναν πολλές αγωνιστικές οι Θρακιώτισσες δηλαδή το γκολ. Μάλιστα στο 38΄η Μετενίδου μετα το αυτογκολ τραυματίστηκε σοβαρά και με ασθενοφόρο μεταφερθηκε στο νοσοκομείο.

Στο δευτερο μερος η Ροδόπη ’87 ξεκίνησε και παλι δυνατα και στο 52’ η Περιβολοπούλου πάσαρε στην Τσουκαλά που πλάσαρε την Αρζουμανίδη που έδιωξε αλλα στην επαναφορά η Πατεράκη με νέο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 61’ η  Γκούτσα των Πιερίδων που έφυγε στην αντεπίθεση αλλά  η Βαδάση και απομάκρυνε τον  κίνδυνο και στο επόμενο λεπτό στην αντεπίθεση η Τσουκαλά  πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το τελικό 3-0. Η Ροδόπη εχασε και άλλες ευκαιρίες με την Πατερακη στο 76′ και με την Τσουκαλά στο 81′ αλλα τελικα δεν μπορεσαν να αυξησουν το μεγεθος του σκορ.

Η Βίκυ Περιβολοπούλου παρά τις αρκετές απουσίες που είχε λόγω τραυματισμών και πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο και τις νεαρές Αντωνοπούλου και Αζρά.

Διαιτητές οι Στρατούδης, Σταφυλάς και Χρηστίδου από την ΕΠΣ Έβρου.

ΡΟΔΟΠΗ ’87 (Περιβολοπούλου): Βαδάση, Κουφού, Σωκράτους, Κακόψητου, Γεωργαντά (65’ Αντωνοπούλου), Ψαρίδου (67’ Αζρά), Γεωργοπούλου, Τσουκαλά, Πατεράκη, Ζαχαριά, Περιβολοπούλου.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΣΕΣ (Ζιώγα): Αρζουμανίδη, Τζιουμέρκα Χ., Κόλτση, Μετενίδου (38’ Επισκοπάκη), Καλιτζίκα, Βούλγαρη, Κατσιμπούρα, Γκούτσα (85’ λ.τ. Κοκοτίδου), Παναγιωτίδου, Βίσμπα, Γελαστοπούλου (46’ Τζιουμέρκα Β.).