Super League: Για τη νίκη και… την ελπίδα της πεντάδας ταξιδεύει στην Τρίπολη η Ξάνθη (19:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, που επικράτησε με 3-0, η ομάδα της Ξάνθης πλέον ταξιδεύει στην Τρίπολη (19:00, LIVE ThrakiSportS) για να πάρει το διπλό, μα καθαρίσει την υπόθεση έκτη θέση και να ελπίζει σε γκέλα της ΑΕΚ για να την προσπεράσει.

Η ομάδα της Ξάνθης λίγες μόλις μερες μετά την ανετη επικράτηση επί του Παναιτωλικού με 3-0 και την επιστροφή στις νίκες μετά από περίπου 1 μήνα, θέλει πλέον να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και φύγει από την Τρίπολη με το διπλό και το τρίποντο στις βαλιτσες της. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του στην αποστολή, αφού επέστρεψε από την τιμωρία του και ο Χρήστος Λισγάρας που είχε πάρει την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τα Γιάννενα.

Βάσει προϊστορίας δε, φαίνεται πως δύσκολα δεν θα καταφέρει να αποδράσει το λιγότερο με τον βαθμό της ισοπαλίας από την πόλη της Αρκαδίας, αφού σε σύνολο 10 αγώνων στην Τρίπολη οι Θρακιώτες μετρούν 3 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από την ομάδα του Αστέρα, ενώ στο σύνολο οι νίκες της Ξάνθης είναι 7 έναντι 3 των Αρκάδων.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ