LIVE από την Κομοτηνή: Δόξα Προσκυνητών- Νέστος Χρυσούπολης και οι αγώνες σε Καλαμαριά και λοιπή Γ’ Εθνική

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση Δόξα Προσκυνητών-Νέστος Χρυσούπολης για την 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, αφού η άλλη ομάδα της Θράκης ο Ορφέας έχει “ρεπό” αφού ανευ αγώνα θα πάρει εύκολο τρίποντο με τον Βατόλακκο.

Καλησπέρα! Για τις επόμενες ώρες από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις στον αγώνα Δόξα Προσκυνητών- Νεστος Χρυσούπολης, αλλ απαράλληλα τo ThrakiSportS θα σας ενημερώνει και για την εξέλιξη στα άλλα ματς του πρώτου ομίλου ης Γ’ Εθνικής. Ο Κώστας Καραγιάννης βρίσκεται στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης  και μεταδίδει.

Ώρα 15:15  Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:20  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 15:25  Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 15:30 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 15:35  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:36 Πάμε σιγά σιγά να δούμε και τα πρώτα στοιχεία από το γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού και τις συνθέσεις των ομάδων.

Ωρα 15:45 Πάμε στις εντεκάδες των δυο ομάδων

Δόξα Προσκυνητών (Γ. Πουρλιάγκας): Αγγελόπουλος, Δημητριάδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας, Φουρκάν, Κατσαρός, Δραγανίδης, Κεϊτά, Βάσκος.

Νέστος Χρυσούπολης (Δ. Μαγκαφίνης): Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μαρκάκης Δ., Παυλακάκης,  Μπουλγούρας, Τσάκωνας, Μενίκου, Λάσπατζης, Βαλαβανόπουλος, Τόρες, Κωνσταντίνου.

Ωρα 16:01 Έναρξη αγωνα στην Κομοτηνή

2′ Σουτ του Τορες έδιωξε σε κόρνερ ο Αγγελόπουλος.

7′ Αντεπίθεση με τον Κειτά αλλα η μπαλα κοντραρε πάνω και έφυγε αουτ

10′ Χωρίς σκορ σε όλα τα γηπεδα και σε Κομοτηνη και Καλαμαριά

11′ Γκολ για τον Νέστο! Σκορερ με όμορφο σουτ στην δεξια γωνία από την γραμμη της μεγάλης περιοχής ο Τόρες! Δόξα Προσκυνητών-Νέστος Χρυσούπολης 0-1

16′ Σουτ Τορες κοντραρε σε σώματα και πέρασε κόρνερ

24′ Σουτ του Τσάκωνα με γροθιές δι΄ψχνει ο Αγγελόπουλος

26′ Σουτ του Κωνσταντίνου από μπαλια του Τορες μπλόκαρε ο Αγγελόπουλος

27′ Σημειωθηκαν δυο τερματα ΑΟ Kαρδίας-Καμπανιακός 0-1 και Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός Φούφα  1-0

34′ Πιέζει ο Νέστος.

36′ Ο Κουτεφ παιρμει την θέση του Κωνσταντίνου που τραυματίστηκε

37′ Βροχη τα γκολ στην Καρδία με τους γηπεδουχους να ανατρεπουν το σκορ και να κανουν το 2-1 με τον Καμπανιακό. Ακομα Εορδαικος-Παραλίμνι 0-1 και Αλμωπος Αριδαίας- Μακεδονικός Φούφα 2-0.

39′ Παραμενει το μηδεν στην Καλαμαριά αναμεσα σε Απόλλωνα και Δόξα Δραμας.

45′ Λήξη πρωτου μέρους. Καλύτερος ο Νεστος είναι δικαια μπροστα στο σκορ. Ημίχρονο Δόξα Προσκυνητών-Νέστος Χρυσούπολης 0-1

Ωρα 16:51 Αποτελέσματα ημιχρόνου ΑΟ Kαρδίας-Καμπανιακός 2-1, Εορδαϊκός–Απόλλων Παραλιμνίου 0-2, Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης 0-1, Απόλλων Καλαμαριάς– Δόξα Δράμας 0-0, ΑΠΕ Λαγκαδά – Νάουσα 0-1, Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός Φούφα 2-0

Ωρα 17:01 Έναρξη β’ μέρους

48′ Σεντρα του Μπουλκούρα ο Μενικου σουταρει μολις αουτ πάνω από τα δοκαρια

51′ Σουτ του Κατσαρού μπλοκαρε ο πορτιέρο του Νεστου

59′ Γκολ η Καλαμαριά με τον Κυβελίδη απέναντι στην Δόξα Δραμας. Φωτιά στην οδό Χιλής…

60′  Γκολ για τον Νέστο! Σκορερ με πεναλτι ο Μενοικου! Δόξα Προσκυνητών-Νέστος Χρυσούπολης 0-2

64′ Αλλαγη για τον Νέστο ο Μιχαηλίδης στην θέση του Βαλαβανόπουλου

72′ Ο Ιωαννίδης στην θέση του Φουρκαν

77′  Γκολ για τον Νέστο! Σκορερ ο Μπουλγκουρας που εκμεταλλέυτηκε τις κοντρες σε σουτ του  Μενοικου! Δόξα Προσκυνητών-Νέστος Χρυσούπολης 0-3

78′ Αλλαγη για τον Νεστο. Ο Μουκα στην θεση του Τσακωνα.

81′ Καλες ευκαιριες για Προσκυνητες. Αρχικα με τον Κειτα και μετα με τον Κατσαρο.

82′ Αποτελέσματα δεκα λεπτα περιπου πριν το τελος : ΑΟ Kαρδίας-Καμπανιακός 4-1, Εορδαϊκός–Απόλλων Παραλιμνίου 0-3, Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης 0-3, Απόλλων Καλαμαριάς– Δόξα Δράμας 2-0, ΑΠΕ Λαγκαδά – Νάουσα 0-1, Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός Φούφα 2-0

84′ Ο Ανυφαντακης στην θέση του Κειτά.

87′ Χαμενο πέναλτι για τους Προσκυνητές από τον Κατσαρό σε ανατροπή του ιδιου από τον Μαρκακη.

93′ Λήξη αγώνα. Δικαιη νικη του Νεστου επί της μαχητικής Δόξας. Τελικο αποτέλεσμα Δόξα Προσκυνητών-Νέστος Χρυσούπολης 0-3