Γ’ Εθνική: Τον Νέστο υποδέχονται οι Προσκυνητές, ρεπό ο Ορφέας Ξάνθης, ντέρμπι τίτλου στην Καλαμαριά (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 25η αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής το οποίο φέτος παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον στην κορυφή αλλα δυτυχώς κανένα στην ουρά μετα την απόσυρση του Εθνικού Ν. Αγιονερίου και των Ποντίων Βατολάκκου.

Με τον τελευτάιο θα αγωνιζόταν κανονικά αυτή την αγωνιστική ο όγδοος Ορφέας Ξάνθης στο γήπεδο του ΑΟΞ και θα πάρει ανευ αγώνα ένα εύκολο τρίποντο φτανοντας τους 31 βαθμούς, ενω η άλλη ομάδα της Θρακης η Δόξα Προσκυνητών θέλει μια ακόμη εντός έδρας στον αγώνα της με τον δυνατό και τέταρτο Νέστο Χρυσούπολης (16:00, LIVE ThrakiSportS).

Η Δόξα Προσκυνητών που έχει 20 βαθμούς προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία στην Νάουσα όπου άξιζε ακόμα και την νικη και θέλει την πέμπτη εντος εδρας νικη της στην Κομοτηνή ωστε να πλησιάσει τον Αλμωπό Αριδαίας που έχει 4 βαθμούς παραπάνω. Εντός εδρας εχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Ο Νέστος Χρυσούπολης με 36 βαθμούς βρίσκεται στην τέταρτη θέση και στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια μέχρι το τέλος θέλει να παραμείνει σε αυτήν.Στο πρωτο γυρο επικράτησε με 2-1 στην Χρυσουπολη της Δόξας Προσκυνητών.

Aναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 16:00, απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS): ΑΟ Kαρδίας-Καμπανιακός, Εορδαϊκός–Απόλλων Παραλιμνίου, Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης, Απόλλων Καλαμαριάς– Δόξα Δράμας, ΑΠΕ Λαγκαδά – Νάουσα, Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός Φούφα, Ορφέας Ξάνθης-ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 3-0 ανευ αγώνα ενω ρέπο έχει ο ΑΟ Καβάλας.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ