ΕΠΣ Ξάνθης: Ξηλώνεται ως… παράνομη η εξέδρα στο γήπεδο του Σελέρου μετά το πρόστιμο της Πολεοδομίας

 

 

Την απόφαση να ξηλωθεί η εξέδρα του γηπέδου του Σελέρου έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων, μετά από μια συνεδρίαση στην οποία ψήφισαν για το συγκεκριμένο θέμα μόλις οκτώ από τα 24 παρόντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Μαχητής», παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη ότι «θα νομιμοποιηθεί η παράνομη εξέδρα (σιδηροκατασκευή) του γηπέδου Σελέρου Δήμου Αβδήρων, τελικά με ψήφους 5 υπέρ, 3 κατά και 14 παρών του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων, αποφασίστηκε να ξηλωθεί! Μάλιστα όπως ειπώθηκε στη συνεδρίαση από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, όλα τα σίδερα θα μεταφερθούν στον όρχο του Δήμου Αβδήρων!!!».

Εισηγητής του συγκεκριμένου θέματος, που ήταν το ένατο στην ημερήσια διάταξη της τελευταίας συνεδρίασης του Δημορικού Συμβουλίου, ήταν ο Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργος Μουμτσάκης. «Φυσικά μετά την παραπάνω απόφαση αυτοί που διαμαρτύρονται πλέον και έχουν ξεσηκωθεί, είναι οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα Σελέρου, τους οποίους καθησύχαζε ο σημερινός Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης ότι “δεν τρέχει τίποτα και θα νομιμοποιηθούν οι εξέδρες”».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η  νέα μεταλλική εξέδρα του γηπέδου του Σελέρου που είχε τοποθετηθεί εκεί πριν ενάμισι περίπου χρόνο, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ήταν παράνομη καθώς δεν είχε την απαραίτητη άδεια αλλά και δεν νομιμοποιήθηκε έστω και εκ των υστέρων, με αποτέλεσμα η Πολεοδομία να επιβάλει πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Δήμο Αβδήρων και να στείλει την συγκεκριμένη υπόθεση και στον Εισαγγελέα.