ΕΠΣ Ξάνθης: Κέρδισε το Άβατο έχοντας ρεπό! Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες σε πλέι οφ και πλάι άουτ της Α1 Kατηγορίας

 

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής που σήμανε και το φιναλε του πρωτου γύρου συνεχίστηκαν τα πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α1 της ΕΠΣ Ξάνθης με τον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου να έχει ρεπό, αλλά να βγαίνει απόλυτα κερδισμένος.

Η δεύτερη Αναγέννηση Θαλασσιάς που ήθελε νίκη στο ΔΑΚ Ξανθης απέναντι στην αδιάφορη Ασπίδα Ξάνθης ωστε να μειωσει την διαφορά της στους 4 βαθμούς από το Άβατο, το οποίο και υποδέχεται σε δυο αγωνιστικές, δεν τα κατάφερε. Στραβοπάτησε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, έχασε με 2-0 και έτσι η διαφορά παραμένει και δύσκολα καλύπτεται πλέον. Στο αλλο παιχνίδι ο Ηρακλή Ζυγού αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Εχίνο.

Για τα πλει άουτ παραμονής στο Μαγικό η ΑΕ Ξάνθης που ήθελε τουλάχιστον να μη χασει ωστε να μείνει ζωντανη στην μαχη της παραμονής γνώρισε καταδικαστική ήττα με 3-0 από τον Αστερα, ενω και η Βιστωνίδα  επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ του Άρη Πετεινού. Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου σε πλέι οφ και πλέι άουτ:

ΠΛΕΪ ΟΦ Α1 ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (5η αγωνιστική)
Ηρακλής Ζυγού – Εχίνος Σπορ 1-1
Ασπίδα Ξάνθης – Αναγέννηση Θαλασσιάς 2-0
Ρεπό: Άρης Αβάτου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Άρης Αβάτου 17 (13-0)
—————————-
2. Αναγέννηση Θαλασσιάς 10 (5-4)
3. Ασπίδα Ξάνθης 7 (4-4)
4. Ηρακλής Ζυγού 3 (2-8)
5. Εχίνος Σπορ 2 (1-9)

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ Α1 ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (5η αγωνιστική)
Αστέρας Μαγικού – ΑΕ Ξάνθης 3-0
ΑΟ Βιστωνίδα – Άρης Πετεινού  3-0
Ρεπό: Νέστος Κύρνου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ Βιστωνίδας 12 (8-2)
2. Αστέρας Μαγικού 8 (8-5)
3. Νέστος Κύρνου 6 (5-5)
4. Άρης Πετεινού 5 (6-7)
5. ΑΕ Ξάνθης 3 (2-8)