Αυτοκτονία και ήττα στο τάι μπρέικ από την Καρδίτσα για τους εφήβους του Εθνικού στην πρεμιέρα

 

Με το αριστερό μπήκε στην ημιτελική φαση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που αν και προηγήθηκε με 2-1 τελικά ηττήθηκε από τον μαχητικό ΣΠΑ Καρδίτσας στο ται μπρεικ με 2-3.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που ήταν και το φαβορί της αναμέτρησης μπήκε καλά στο παιχνίδι και πήρε εύκολα το πρωτο ετ με 25-19, ωστόσο η Καρδίτσα αντέδρασε και πήρε εύκολα και αυτή το δεύτερο σετ με 18-25.

Τα παιδιά του Τσουλκανάκη ωστόσο σοβαρεύτηκαν και έκαναν περίπατο με 25-14 στο τρίτο σετ. Ωστόσο κάπου εκεί επαναπαύτηκαν και οι Θεσσαλοί που είχαν αρκετα παιδια από την ομάδα που αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Ισοφάρισαν κατακτώντας το τέταρτο σετ με 21-25 και με όλα πλέον να κρίνονται στο ται μπρεικ. ο Εθνικός δεν τα κατάφερε στο τέλος και μετα από μεγάλη μάχη έκανε το 13-15 πάιρνοντας νίκη έκπληξη.

Στο αλλο παιχνίδι είχαμε Ίκαρος – Πήγασος Πολίχνης 0-3 (15-25, 22-25, 16-25), ενω ρεπό είχε η Πρέβεζα. Την Δευτέρα ο Εθνικός φιλοξενείται από τον γηπεδούχο των αγώνων Πήγασο και πλέον η αναμέτρηση αποκτά χαρακτήρα τελικού για τους Εβρίτες.

Τα σετ: 2-3 (25-19, 18-25, 25-14, 21-25, 13-15)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ:  Χαραλαμπίδης, Μούχλιας, Κεσεσίδης, Ανδραβίζος, Τσέλιος, Παπάζογλου, Μύρος –λ / Χατζίδης –λ, Μούρος, Τοκαμάνης, Γκιδίκας, Αλεξάκης, Καραπιπέρης, Ποιμενίδης
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Παπατσιμούλης, Λοΐζος, Κοντοκώστας, Αντωνίου, Βαϊόπουλος, Καρράς, Χειμωνέτος –λ / Τσιανάβας –λ, Γεωργίου