Α2 Γυναικών: Λύγισε στην ανωτερότητα του Άρη και ηττήθηκε στο μπαράζ ανόδου το Δημοκρίτειο στον Βόλο

 

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Δημοκριτείου Κομοτηνής, πρωταθλήτρια ομάδα στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Α2 Γυναικών Χάντμπολ. Μετά την ήττα του Σαββάτου, γνώρισε και την Κυριακή την ήττα από τον Άρη και δεν κατάφερε να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια της Α1.

Συγκεκριμένα, το Δημοκρίτειο Κομοτηνής που ταξίδεψε στον Βόλο με όνειρα και φιλοδοξίες να πετύχει το μεγάλο θαύμα, ηττήθηκε από τον Άρη με 28-21 και γνωρίζοντας δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, είναι η ομάδα που δεν θα ανέβει στην Α1.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα yellownews, από όπου και η φωτογραφία, η ομάδα της Ροδόπης ξεκίνησε πολύ θετικά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0. Ωστόσο στην συνέχεια οι Αρειανές ισορρόπησαν το παοχνίδι, που πήγε τρεις φορές στην ισοπαλία (4-4, 5-5, 6-6) αλλά μέχρι εκεί.

Χάρη στην καλή του άμυνα και σε κάποιες πολύ καλές επεμβάσεις της Κοπανέλου, ο Άρης πήρε τον έλεγχο του αγώνα, προηγήθηκε πρώτη φορά με 3 γκολ στο 11-8 με την διαφορά να φτάνει στα 5 γκολ και στο 15-10 με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο τριαντάλεπτο ο Άρης ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη της διαφοράς, η οποία στο 17′ έφτασε σε διψήφιο αριθμό γκολ (23-13). Το μόνο που κατάφεραν στην συνέχεια τα κορίτσια του Δημοκριτείου ήταν απλά να μειώσουν το σκορ στο τελικό 28-21.